חחחחח...

rooman

New member
חחחחח...

מה יענו העיפו את לירון לגמרי או מה קורה איתו... למישלא יודע בסוף החודש שעבר, במהלך תוכנית הרדיו "עסק שחור" שמגישים אייל פרידמן ולירון תאני, אמר תאני בין השאר את הדברים הבאים: "אני מקדיש את הגרעפס הזה לראש הממשלה... אני לא אגיד שהוא פסיכופת, כי אני בעדו... אני רוצה להגיד לו תודה על השלום ושישראל היא מקום שאני מרגיש הרבה יותר בטוח להביא בו ילדים עכשיו. שנים חיכיתי לשלום הזה. שלום זה המצב שבו אנחנו מחסלים ממסוקים והם הורגים אותנו... תודה רבה אריק, אני אוהב אותך". כך מצטט היום עיתון "העיר". הטקסט הפיוטי הגיע לידיעתו של מפקד גל"צ, אבי בניהו, שהאזין להקלטות התוכנית, והעיף את לרון מגלגלץ.... לא טעים בכלל...

da^Lord

New member
תגיד, חווית עכשיו תופעה של

עיוות זמן-חלל או משהו? זה היה מזמן ונגמר, לירון הושעה לתקופה מסוימת וחזר לעסק .

Itai S

New member
וזה עתה הגיעה ידיעה- בן לאדן שלח

מתאבדים שיחטפו 2 מטוסים ויפוצצו אותם על התאומים. חם מהתנור...

MooN aka asdfgh

New member
אחי...

אתה חייב להפסיק עם הדבק משע הזה... אמרת לך, הוא מוחק אותך...

EmGee

New member
מצא את ההבדלים:

"אני מקדיש את הגרעפס הזה לראש הממשלה... אני לא אגיד שהוא פסיכופת, כי אני בעדו... אני רוצה להגיד לו תודה על השלום ושישראל היא מקום שאני מרגיש הרבה יותר בטוח להביא בו ילדים עכשיו. שנים חיכיתי לשלום הזה. שלום זה המצב שבו אנחנו מחסלים ממסוקים והם הורגים אותנו... תודה רבה אריק, אני אוהב אותך" "לא אני, אני בעדך, תודה. עכשיו אני מרגיש שאני יכול להביא ילדים למדינה הזאת...תודה על השלום... אם היית ליידי הייתי מלקק לך את הפטמות... בגלל השלום שהבאת, אני מרגיש קרוב אליך כמה .שנים חלמתי על שלום. שלום, המצב הזה שבו מתים מלא אנשים, יהודים וערבים ביחד. כשמטוסים מחסלים ערבים וערבים מחסלים יהודים... תודה רבה אריק, אני אוהב אותך." אם אתה מצטט אז לפחות תצטט נכון.

*DOR*

New member
אדיוט. איך היו דינוזאורים לפני....

התוהו ובבוהו?? קצת הגניון.

micL

New member
אתה דווקא טועה

לפי התיאוריה המקובלת, היו דינוזאורים, אחר כך היה המפץ הגדול שהרג את כולם ואז ה´ בא ועשה סדר בתוהו ובוהו. תחשוב על זה, כשמדברים על דינוזאורים, מדברים על לפני מיליוני שנים בעוד התנ"ך מתחיל לפני בערך 5,000 שנה נקודה למחשבה, עם כבר עוסקים בנושא

da^Lord

New member
פחחחחחחחחחחחחח.... ../images/Emo13.gif

איזה עירבוביה עשית פה. הייתי מסביר על ז אבל אז יגידו שאנחנו יותר מידי גולשים מהמוזיקה שחורה..

*DOR*

New member
לא ממש.

הנקודה למחשבה שהגעת אליה לפי ´התיאוריה המקובלת´ כמו שאתה קורא לה. לא נכונה. אתה אומר שהתנ"ך התחיל לפני 5,000 שנה והדינוזאורים לפני מליוני שנה. אז שהו שלא. אם כבר אתה עושה הבדלות אז זה או זה או זה. אם אתה מאמין בתנ´ך אתה לא מאמין בדינוזאורים. ואני לא בטוח במאה אחוז שככה זה הולך לפי הדת. אני חושב שכן אז אל תתנפלו עליי אם אני טועה. ואם כבר אתה הולך על מדע, אז אתה גם לא ממש צודק. המפץ הגדול היה הרבה לפני הדינוזאורים, הוא הפך אנרגיה לחומר. ואז נוצר היקום. ככה שלא יכול להיות שהמפץ הגדול היה לפני הדינוזאורים. מבין? מה שהשמיד את הדינוזאורים היה התנגשות אסטרואיד בכדור הארץ ולא המפץ הגדול. ואחרי הפגיעה של האסטרואיד לא היה תוהו ובבוהו. אם אתה הולך לפי התוהו בבוהו שמסופר בבראשית הוא היה בהתחלה לפני שה´ יצר את העולם הידוע לנו. ולפניו לא היו שום דינוזאורים שום כלום. לפי התורה כמובן. אני כמעט בטוח כרגע במה שאמרתי. מקסימום טעיתי לא נורא קורה. *ולמי שקראתי לו אדיוט אני מצטער לא יפה מצידי.

למעלה