חחחחח...

DiGiHiLa

New member
חחחחח...

יש עכשיו דיג´ימון בערבית בערוץ MBC.....ואי זה מוזר לאללה בערבית....... זאת העונה השנייה

Growlmon

New member
מתי?

מתי משודרים הפרקים? באיזה ימים ובאיזו שעה?,אני רק יודע שיש בשבת ב-6 בבוקר

niiko

New member
ראיתי פעם את העונה 1

בערבית... זה כזה מוזר!!! ולמי יש ת´כוח לקום ב6:00 בבוקר?! אני אפילו ב7:30 לא יכולה לקום בימי לימודים!!

גם אני...

באמת למי יש כוח לקום ב7:30 בבוקר למזלי ביום ראשון אנחנו מתחילים ב8:30 לא שזה הבדל כל כך גדול סך הכל חצי שעה יותר מהרגיל...

star_female

New member
היום זה היה ב-11 בבוקר

אני לא יודעת מתי יש עוד... אני לא יודעת אם יש את הערוץ ב"יס", אבל בדיגיטלי זה ערוץ 104... היה את הפרק ´מרק אבן´!! אני אוהבת אותו... והם מדובבים ישר מיפנית! שזה אומר שכל המוזיקה נשארת ואין בדיחות מטופשות (לא שהייתי מבינה משהו בכל מקרה, אבל יש רגעים שקטים!!) זה היה מוזר לשמוע בערבית, אבל שווה בשביל המוזיקות רקע והפתיחה (באטר-פליי בערבית... o.o; ) וגם בשביל לראות שוב את העונה השנייה... אני מתגעגעת... (למרות שיש לי את כל העונה על קלטות... ^^; )

Digi Lista

New member
גם אני ראיתי את זה כמה פעמים...

גם בטורקית כשהייתי בטורקיה(שם ראיתי את העונה הראשונה, את הפרק "בלי שאלות בבקשה")...וראיתי כמה פעמים בערבית כמובן שהבנתי כול מילה- למעשה ידעתי את המילים בע"פ מרוב צפייה בשידורים חוזרים וחוזרים וחוזרים שוב ובהקלטות(זאת אגב הוכחה שערבית שלומדים בבית ספר לא עוזרת כי ידעתי רק בגלל שראיתי והכרתי ולא לפי המילים שלמדתי שלוש שנים...), אבל את העונה השנייה אני לא אוהבת במיוחד, למעשה היא במקום האחרון בסדר ההעדפות שלי, אבל כול אחד ודעתו.

אתם...

רומזים שכמעט כולם ראו את אחת העונות של דיג´ימון באיזהשהיא שפה חוץ ממני...אוי הבושה....הבושה...

Digi Lista

New member
אם זה יעודד אותך...

מבחינתי בעברית זה הכי טוב(כי למרות שאני מבינה טוב אנגלית ולמרות שראיתי דברים ביפנית ולא הבנתי כלום...עברית זאת השפה שלי!)

star_female

New member
את יכולה לראות בערבית...

אם כבר אנחנו בנושא, הפרק הראשון של דיג´ימון שראיתי במטרה ממש לראות כדי לאהוב, כי המליצו לי על זה (לפני זה לא רציתי להתקרב לזה כי חשבתי שזה חיקוי של פוקימון (אני כבר יודעת יותר טוב עכשיו)) היה בטורקית... הייתי בטורקייה והייתי נואשת לקצת אנימה (יש להם שם יותר ממה שלנו יש! >< ) אז דפדפתי בין הערוצים בחדר במלון ופתאום היה דיג´ימון... אז נשארתי לראות את זה... זה היה הפרק The Piximon Cometh (שכחתי את השם בעברית) מהעונה הראשונה. וחשבתי שזה די נחמד (הרבה יותר טוב ממה שחשבתי לפני זה...) וואו, זה היה לפני ממש המון זמן... אני ראיתי דיג´ימון בעברית, אנגלית, יפנית, ערבית וטורקית.אני לא חושבת ששכחתי משהו...

Nifredil

New member
בדקתי עכשיו, וב"יס" זה 170.

ומחר יש גם ב 15:05 (וגם ב 6:00) [וגם בכל שאר השבוע, נראה לי]

למעלה