סתם... זה מישהי אחת חשבה לעצמה מה היה קורה אם הלורד מול היה מנצח את סדיוס ונהיה לראש הסית' ועוד היא הוסיפה למחשבה שאין בנות בצד האפל אז היא החליטה לצייר שמול הוא הסית' ובשביל זה הוא צריך גם אישה והיא גם חייבת להיות מהצד האפל... אני מקווה שזה באמת מה שזה כי זה מה שאני הבנתי (זה היה באנגלית) אם הבנתם בכלל משהו...
דמויות ממשחקים... ומאד חבל שהן לא חלק מהיקום של מלחמת הכוכבים... למרות זאת, אפשר לחפש בקומיקס ומבספרים המון בנות ג'דיי... למשל YADDLE... אותו סוג כמו יודה, היא אשה. בורות לשמה לא לדעת על הנשים במלחמת הכוכבים סתם
כל מה שקורה לא מתקשר עם הסרטים או\ו הספרים או קומיקס... זה נחמד ויפה לחשוב על כל זה ... אבל זה פשוט לא קרה. למשל ג'דיי 'נייט זה לרוב על אקדמיה של לוק.. אז למה לא מזכירים את אקזר קון?
אני מוכן להסכים שאבירי הרפובליקה יכול להיחשב כEU אבל לא משחקי JK... זה נכון שמזכירים את הדברים האלה אבל זה כמו פאן פיקשן.. משהו לא רשמי.. אבל אנשים רשמיים עשו אותו. יש כל כך הרבה דמויות חשובות שלא מוזכרות שם, וחבל
דבר ראשון אני מתכוונת לסרטים בלבד ולא למשחקים ולספרים ושאר התוספות למיניהם... דבר שני לא אני אמרתי את זה שאין בנות בצד האפל זאת מי שציירה את התמונות אמרה!