חחחחח תראו מה מצאתי...

go girl1

New member
חחחחח תראו מה מצאתי...

נכון שזה יפה?

Mor L

New member
סליחה שאני שואלת...

סליחה על הבורות... אבל מי הבחורה הזאת?

go girl1

New member
אכן! בורות לשמה!

סתם... זה מישהי אחת חשבה לעצמה מה היה קורה אם הלורד מול היה מנצח את סדיוס ונהיה לראש הסית' ועוד היא הוסיפה למחשבה שאין בנות בצד האפל אז היא החליטה לצייר שמול הוא הסית' ובשביל זה הוא צריך גם אישה והיא גם חייבת להיות מהצד האפל... אני מקווה שזה באמת מה שזה כי זה מה שאני הבנתי (זה היה באנגלית) אם הבנתם בכלל משהו...

funkey monkey

New member
אין בנות בצד האפל?

מישהי כאן לא שמעה על מארה ג'ייד, על טאווין, ואולי אפילו על Revan. (רק למי שסיים את KOTOR בדרך מסויימת )

סידיוס

New member
טוויון ורייבן

דמויות ממשחקים... ומאד חבל שהן לא חלק מהיקום של מלחמת הכוכבים... למרות זאת, אפשר לחפש בקומיקס ומבספרים המון בנות ג'דיי... למשל YADDLE... אותו סוג כמו יודה, היא אשה. בורות לשמה לא לדעת על הנשים במלחמת הכוכבים :) סתם

סידיוס

New member
כן... אבל

כל מה שקורה לא מתקשר עם הסרטים או\ו הספרים או קומיקס... זה נחמד ויפה לחשוב על כל זה ... אבל זה פשוט לא קרה. למשל ג'דיי 'נייט זה לרוב על אקדמיה של לוק.. אז למה לא מזכירים את אקזר קון?

funkey monkey

New member
זה קרה.

פשוט בזמן אחר. תשחק בהרחבה של JK1, אתה תראה שמזכירים שם כל מיני דברים.

סידיוס

New member
טוב

אני מוכן להסכים שאבירי הרפובליקה יכול להיחשב כEU אבל לא משחקי JK... זה נכון שמזכירים את הדברים האלה אבל זה כמו פאן פיקשן.. משהו לא רשמי.. אבל אנשים רשמיים עשו אותו. יש כל כך הרבה דמויות חשובות שלא מוזכרות שם, וחבל

funkey monkey

New member
מה קשה להבין?

תכנס לאתר הרשמי תראה שם ב EU מידע על קייל וכל החבורה, יש קומיקסים על הנושא, זה לא פאן פייקשן, זה פשוט רשמי.

סידיוס

New member
באתר הרשמי

יש מידע על קייל קטארן אבל אין מידע -בכלל- על דסאן, טוויון או רייבן... אפילו על דארת' מאלאק לא כתוב שם

funkey monkey

New member
אבל זה לא אומר שזה לא קרה.

יש כמה דברים שחסרים באתר הרשמי, אבל זה לא אומר שהם לא קיימים. איך אפשר להכניס מידע על רבן? הוא גם בן וגם בת. -.-

סידיוס

New member
לפי מקורות מוסמכים לוק היה עסוק

בדברים אחרים באותה תקופה. מקורות אלה זה ספרים וקומיקס

go girl1

New member
*אהם אהם!*

דבר ראשון אני מתכוונת לסרטים בלבד ולא למשחקים ולספרים ושאר התוספות למיניהם... דבר שני לא אני אמרתי את זה שאין בנות בצד האפל זאת מי שציירה את התמונות אמרה!

למעלה