אז יש לי רעיון..... אני אשים תמונות של לאזן קצת את הלב שלך. טוב?
A AndreaCorr © New member 21/1/03 #31 לא עזר ../images/Emo4.gif מצטערת נשמה. ../images/Emo168.gif הוא.. לא.. כאילו... הוא לא כזה יפה.... ואני מצטטת את קרין: *נסקלת!*
לא עזר ../images/Emo4.gif מצטערת נשמה. ../images/Emo168.gif הוא.. לא.. כאילו... הוא לא כזה יפה.... ואני מצטטת את קרין: *נסקלת!*
L L u S h New member 22/1/03 #33 יווווו איזה חמודדדדד ושליייי אני ניסיתיייי ואתם לא אוהבות אותי שמה ולא אוהבים אותי בשום פורום אז כבר התייאשתי חחחחחחחח והקורס סאקס אבל אל תעעיפו אותי מהפורוםםם על טעם ועל ריח אין להתווכח ושרווווון זהרי ממני אני יודעת איפה את גרה
יווווו איזה חמודדדדד ושליייי אני ניסיתיייי ואתם לא אוהבות אותי שמה ולא אוהבים אותי בשום פורום אז כבר התייאשתי חחחחחחחח והקורס סאקס אבל אל תעעיפו אותי מהפורוםםם על טעם ועל ריח אין להתווכח ושרווווון זהרי ממני אני יודעת איפה את גרה
S shelly egan New member 22/1/03 #34 לפני כמה זמן ניסית להיכנס?! יאללה תנסי שוב, אין מצב שלא נאהב אותך!!! אני מחכה!!!!!!!
M mprb New member 21/1/03 #28 והתמונה האהובה עלי- (באדיבות האתר של צחי!) הייתי מקפיצה אבל ההודעה הזאת בכל מקרה למעלה