חחחחח קטע ענק!!

M i s s i

New member
חחחחח קטע ענק!!

חברה שלי מרשתות סיפרה לי קטע חזק שהיה לה :) היה לה איזה לקוח, שהייתה לו קליטה חלשה בראוטר (חייגן אוט') בקיצור, מסתבר שהראוטר שלו בארון חשמל, שזה ממש רחוק מהמחשב (סתם, לידע כללי למי שלא תומך טכנית, אין שום סיבה שהראוטר לא יהיה ליד המחשב) בקיצור, היא הסבירה לו שראוטר עובד עם גלים אלקטרו מגנטיים, שזה כמו במיקרוגל, ואז הוא שאל אם זה שהוא יכניס את הראוטר למיקרוגל יעזור לקליטה, היא הסבירה לו שלא, ואז הוא שאל אם זה שהוא ישים מאוורר קטן ליד הראוטר (כדי שיעיף את הגלים האלקטרו מגנטיים) יעזור, ואז הוא נזכר שאז האבק יכנס לראוטר, אז הוא הציע פשוט, להכניס את הראוטר לשקית, חחחחח בקיצור, ממש טיפשים בלי הפסקה :) אין מילים :) לילה מקסים :)

M i s s i

New member
זהו ש..

היא תמיכה בכירה, ז"א שהמישהו הזה כבר עבר גיהנום אצל תומך רגיל, אין מצב שהוא עבר הכל רק בשביל להסתלבט על תמיכה בכירה בכלל, שמעתי גם על איזו מישהי שהחיווט של האראוטרים שלה, עובר מסביב לבית, כי היא לא רוצה שיעשו חורים בקירות :)

בזמנך החופשי תיכנסי למאמרים

תמצאי שם אוסף הברקות של לקוחות ותגלי שיש עוד לקוחות שלא חושבים שהמודם והראוטר צריכים להיות ליד המחשב או בכלל מחוברים לחשמל (הכי אהבתי את זה שהתלונן שהמחשב לא עובד ולא מצא לנכון לציין שיש להם הפסקת חשמל). אבל אין ספק שהלקוח שלך לוקח את רוב הלקוחות ההזויים - מאוורר להעיף את הגלים האלקטרו מגנטיים? להכניס את הראוטר למיקרוגל? הוא בטח הבן של הגברת שקנתה טלפון אלחוטי שהוחלף לה 3 פעמים כי טענה שהוא לא עובד, וכששאלו אותה אם היא חיברה אותו לחשמל היא אמרה שלא צריך כי "זה טלפון אלחוטי"...

זה מזכיר לי את השיחה השבוע

שביקשתי מלקוח להביא את הנתב האלחוטי שהוא קנה אצלנו ואחרי 10 דקות חיפושים הוא הגיע עם הטלפון הסלולרי. אני שוקל להפסיק להשתמש במושג "קופסא עם נוריות ואנטנה..."

למעלה