חחחחח.... עוד לא סיימתם...

mikels1

New member
חחחחח.... עוד לא סיימתם...

עדיין לא נגמלתם מ"מלך הסטלנים".. כבר עברו כמה חודשים .. הגיע הזמן להפסיק..

עלוץ

New member
מייקלס..................!!! ../images/Emo25.gif

חמוד פשושי , אור עיניים שלי ...!!!
התגעגעתי אלייך נשמה טובה שלי... מה שלומך מתוק? בא לך להתחבר היום בערב לצ'אט ונעשה סייבר לוהט?
וכן הם עדיין לא נגמלו ממנו, לצפות בתוכנית שלו זה ממכר, אבל אני חושב שהשפתיים שלך יותר ממכרות מכל דבר אחר
מייקלס

עלוץ אהבה שלך מייקלס פה איזה יופי

אחי עלוץץץ הנה נשמעו תפילתנו בכל רחבי המדיה. אהבה היחידה שלך מייקלס 1 חזר בטח הוא התגעגעג קבל אותו בנישוקים. בפרחים תשיר לו שירים... ואל תשכח למרוח אותו בדבש כמו שהבטחת... הרבה הצלחה שייהיה לכם ממני ומכל חברי הפורום... חג שמח עלוץ LOVE מייקלס 1 = אהבה לנצח סייברים לוהטים

עלוץ

New member
איזה יופי לראות שיש הרבה אהבה

איזה יופי לראות שיש הרבה אהבה בפורום... הMלך הסטלנים ונרקיסיסטית... ואני ומייקלס חזרנו שוב להיות ביחד.. לכבוד הארוע המיוחד החלטתי לכתוב שיר אהבה למייקלס מה-
שלי... רוצה לאהוב אותך היום
עכשיו
לנשק את גופך לחוש את זרועך החמה רוצה לאהוב אותך היום
כי אולי מחר לא אדע אם אפשר אם מותר.. רוצה לחוש את חום גופך בתוכי
רוצה שליבך יהלום מול ליבי כי אולי מחר יקחו אותך ממני ולא אוכל ללחוש לך עד כמה אוהב אותך... עלוץ
מייקלס

חחחח עלוץ אהבה שלך מייקלס../images/Emo6.gif

מרחת אותו בדבש או לא?? אחלה שיר אני בטוח שמייקלס מתרגש עכשיו חחחח ושתיהיה לכם אחלה אהבה תהנו מכל רגע יחדדד ותעשו חיים אין מילים זה אהבת אמתתתת ואהבתך מייקלס עלןץץץ חחחחחח מייקלס LOVE עלוץ=אהבה לנצח נרקי את פה מאמי??? מה את עושה פה זה אזור מוגבל חחחח

עלוץ

New member
מייקלס מתרגש מאוד...

האהבה שלו אליי גדולה מאוד.. וגם בהזמנות זאת אני רוצה לאחל לך (Mלך הסטלנים) בהצלחה עם אהבתך לנרקיסיטית - תן לה בטוטה שתהיה אחלה מבסוטה.... אני פשוט קם כל בוקר ואני מרגיש כמה אני חולה על מייקלס..
נשיקה אחת חמה,על שפתיים כואבות נשיקה עמוקה,מקרבת לבבות אתה מביט בעיניי,אני רואה אותי בך העולם נעלם-כשיש לי אותך . אין צורך במילים,כי דמעותיי כבר זולגות כעת אני רגוע,כי שפתינו מתמזגות. מייקלס

mikels1

New member
אם לא הבנתם. מלך הסטלנים=עלוץ

בני נווה הוא מלך הסטלנים עלוץ ועוד מחיליון כינויים.. אם הוא הומו, וזה נראה ככה אז סבבה.. שילך לחבר שלו... אבל די להרגיז .ובסוף עוד נגלה שאם עלוץ הוא לא מלך הסטלנים אז זה בטח איזה חנון,ספק הומו חסר חיים שאוהב להתחזות לכלל מיני אנשים.. אנשים חסרי חיים כמוהו צריכים ללכת לפסיכולוג אם הם עושים כאלה דברים.. בבעיות נפשיות קשות רצוי ללכת לפסיכאטר מקצועי, אבל אולי גם זה לא יעזור..

**** טוב אנשים רגע האמת*** להרגע

מה עשיתם פה אשכרה שקשוקה! מה שהולך פה זה רק צחוקים בחיי על איזה אהבה אתם מדברים???? אכלתם מצה מקולקלת או מופלטה מלאה קרטונאז??? חחחחחחחחח בחייכם דיייי זה לא עיתוי נכון לומר דברים כאלו פה... ובקשר לאהבה שלי.... זה עניני האישי בלבד... ולא נדון פה כרגע.. ולא לא לא לא ולא אין לי אהבה עם נרקיסיטית הכל בהומור חופשי... (נרקי הטוטה מוכנה לשימון חחחחחחח) אז הכל רק בצחוקקק... בחייכם זה לא אהבה מעבר לפינה זה פאטה מורגנה חחחחחחחחחח עלוץץץ אהבתך מייקלס חזרה נתנה סימן???
שלחת לו פרחים משהו? חחחחחח עלוץץץ.... טוב אנשים העניין תם ונשלםםם תחפשו קרטונאזים חמצים חחחחח

../images/Emo6.gif חחחחח

ועכשו רציני! באמת אין כלום והכל צחוקים בלבד!!!
בשימון מלך? חחחחחח הרגת אותי!!

אם לא ראית...

אז Mלך הסטלנים רשם בהודעה (שנמחקה לפני כמה דקות) שתפוז שוב חסמו אותו וגם מהבלוג TV, וחסימה ל-58 ימים... חבל שזה קרה...

למעלה