חחחח אל תילחץ לא נעלבתי
Y y o b b o New member 9/1/06 #15 שמח שעוררתי דיון ../images/Emo13.gif הכל מקרה הקטע עם האוהל בסוף פשוט שכבתי על הריצפה!! אני קורא את זה כל פעם מחדש ובוכה מצחוק!! כמה שזה נכון!! והקטע עם הניקוי חרא עם הזרם של השתינה זה כל כך נכון!! רק שכחו לציין שעושים את זה גם לשיערות בייצים שנופלות...
שמח שעוררתי דיון ../images/Emo13.gif הכל מקרה הקטע עם האוהל בסוף פשוט שכבתי על הריצפה!! אני קורא את זה כל פעם מחדש ובוכה מצחוק!! כמה שזה נכון!! והקטע עם הניקוי חרא עם הזרם של השתינה זה כל כך נכון!! רק שכחו לציין שעושים את זה גם לשיערות בייצים שנופלות...
C Cosmophillia New member 9/1/06 #19 הקטע עם אוהל.. זה מאיזה מערכון של הקאמל קומדי קלאב (בדוק, אני מצייצת את המערכון הזה מתוך שינה) של חן מזרחי או ברק משהו..
הקטע עם אוהל.. זה מאיזה מערכון של הקאמל קומדי קלאב (בדוק, אני מצייצת את המערכון הזה מתוך שינה) של חן מזרחי או ברק משהו..
Y y o b b o New member 9/1/06 #21 חחח יש מצב... או שהם לקחו את זה מפה... בכל מקרה זה כל כך נכון!!!!11
T TribelFix New member 10/1/06 #31 ואיי אחד המצחיקים וכל דבר אולי כמה לא נכונים אבל השאר פשששששששששששששש בול
ג גזור פצצות New member 10/1/06 #32 זה חזק.... אמתי מהחיים הכול אמיתי פ אין בן, שלא השתין על עצמו פעם בלי כוונה שהיה אצל חברים ואז שפך מים ואמר לכולם שהשפריץ לו מהכיור. האבתי אחי חזקקקקקקקקק
זה חזק.... אמתי מהחיים הכול אמיתי פ אין בן, שלא השתין על עצמו פעם בלי כוונה שהיה אצל חברים ואז שפך מים ואמר לכולם שהשפריץ לו מהכיור. האבתי אחי חזקקקקקקקקק