חחחחחח

חסויונת

New member
חחחחחח

יש איזשהיא בעיה עם התרתי משמע שלי??????????????? לא... שאני אבין.. כי אם יש בעיה אז בוא נפתור אותה... תרתי משמע=החלטיות. מה שאומר שזה בהחלט סרט מעולה... הגיע הזמן לחדש ת'לקסיקון... הרגת אותי מצחוק.... חסויונת

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

כואב לי על חני. טוב, אני אתנחם בזה שלא אני פתחתי את השרשור, לכן נא לא לפנות אליי בטענות!
סתם, חני, אני מתארת לי שאת שונאת לשרשר (וגם אם את לא, אני עדיין שומעת את הקול הוירטואלי של מיקי) וואי אני לא קשורה בשיט.

היית מקשרת את זה בהמשך להודעה אבל

אם כבר אז כבר.. אינלי בעיה איתך (אני גם הייתי די לטובתך בשרשור ההוא אז אל תראי את מה שבא כאיזה משו נגדך) אז בקשר ל "תרתי משמע" ואני אומרת את זה כאילו במלוא הכוונה הטובה.. אז זה לא "החלטיות" זה אומר 2 משמעויות כלומר.. משו שאפשר לפרש אותו לשני מובנים כמו ממ .. "וואי הוא ממש תקע אותה.." סליחה על הדוגמא הבוטה
חח "תקע אותה" ניתן להבין בכמה משמעויות.. תרתי=פעמיים\שתיים משמע\=כשמו כן הוא.. משמעויות.. ממ וזהו
אם למישו יש דוגמא יותר טובה את מוזמנים.. אהמ.. חח

Im The Sun

New member
איזה שני מובנים יש לביטוי../images/Emo42.gif

תקע אותה
שמישהו יסביר לי

itsme18

New member
את והדוגמאות שלך...

ממש רות ווסטהיימר... מהיום את משנה את הניק שלך לאבשלם קור!

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

איזה תמונה קורעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח לונע הרסת אותי !!!!!!!!

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת דומיםםםםםםםםםםם
בואנה הוא כולה חפרפרת מזה הרגליים הענקיות האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לונע את רוצה להרוג אותי?~

../images/Emo6.gif חחחח מה..זה היה בכוונה טובה

אם מישו פה אבשלום קור זו לונע! נעשתה קטנונית בזמן האחרון
על כל דבר מתקנת אותי.. אז מה אם יש לי קטעים

למעלה