חחחחחחח

Miss Kitty

New member
חחחחחחח

ראיתי עכשיו סרט "נעורים במבחן" לכו לקחת אותו מהספריית וידאו! איזה סרט חזק..).. זה סרט דרמה, אבל היה שם קטע שדי הצחיק אותי.. בעיקרון יש שתי בנות.. הן באותה כיתה. אחת אאוטסיידרית כזאת (אליסיה), השנייה (דיאנה)... מקובלת.. נראה לי..
בקיצור, היה ירי בכיתה שלהן, ודיאנה נפגעה. המנהל מכריח את אליסיה ללכת לבקר את דיאנה בבית חולים, כי אף אחד אחר לא הולך לבקר אותה, והוא מאיים עלייה שהוא לא יעלה אותה כיתה,והיא לא רוצה להישאר *שוב* כיתה.. אז היא הולכת.. באחת הפעמים שהיא הייתה שם, דיאנה מוציאה מאיזה שקית שההורים שלה הביאו לה את העיתון 'BOP', ושואלת את אליסיה אם היא אוהבת את הבקסטריט בויז.. אליסיה לא עונה לה ודיאנה כאילו ממשיכה לדבר אליה - "כן, גם אני לא אוהבת אותם ממש.. " ואז אחרי שתיקה של חצי דקה "אבל קווין ובריאן די חתיכים".. טוב, סיפור ארוך בשביל שטות קטנה..
אותי זה הצחיק..

N i c k i T

New member
חחחח גם ב"יומני הנסיכה"

הבחורה כאילו הייתה דלוקה שם על הילד המקובל בבית ספר שהוא היה בלונדיני כזה בסגנון ניק (כמובן לא מגיע לרמה שלו
) אז אמא שלך תמיד אומרת לה אהה זה הבקסטריט בוי בטח ראיתן את זה..סרט חמוד ו-what makes you different makes you beautiful של בקסטריט זה הפסקול שלו.

Miss Kitty

New member
אוי, יומני הנסיכה../images/Emo99.gif

איזה סרט יפה..
יש לי אותו בבית, כל פעם שמשעמם לי אני הולכת לראות אותו.. אם מישהי תיקח מהספריית וידאו או משהו את הדי וי די של זה, בדברים הנוספים יש את הקליפ של קריסטל עם קווין האווי..

N i c k i T

New member
תמיד רציתי לראות את הקליפ הזה

אי אפשר לראות אותו באמצעות משהו אחר? =)

NarihS

New member
אני יודעת שפעם אחת בטובות השתיים

זה עם בנות אולסן אז אחת מהבנות הסתכלה בטלסקופ ואז קווין האבא אמר לה: בואי לאכול(או משהו כזה לא ממש זוכרת) אבל המשפט החשוב: יש עוד כוכבים חות מהבקסטריט בויז... :)

BShenB

New member
חחחח אני זוכרת את זה ..../images/Emo13.gif

אהבתי את המשפט הזה...רק שלא נראה לי שקיימים עוד כוכבים חוץ מבקסטריט בויז

N i c k i T

New member
כן גם אני זוכרת את זה =)

אבל שמעתי שבמציאות מרי קייט מעריצה את אן סינק

backstreet girl

New member
אני בהחלט לא כזאת.......

אם היית מכירה אותה היית יודעת שאני טובת לב ואיכותית מאוד...... אני לא אומרת את זה על עצמי.....זה מה שאומרים עליי......

N i c k i T

New member
אני יודעת שאת ילדה טובה =)

בגלל זה אמרתי שרק שאת אומרת whatever את נשמעת ככה אבל את לא כזאת אני יודעת חחח רואים שמשעמם לנו בפורום תראי על מה אנחנו מדברות =)

למעלה