חחחחחחח
זה היה מצחיק: היום אני ומר דסי יצאנו מבניין ערבה, ואז מישהו בא ורצה לצלם אותו ודסע לא רצה אז הוא אמר לו "מה אתה אידיוט?!" אז הוא אמר: "שתוק יא תרנגול" ואז דסי עשה לו כמו שמבריחים חטולה
אחריי זה הלכנו לדשא, והצלם הביא את חברים שלו, דיברו דיברו איימו איימו, הלכו. כעבוד זמן מה, בא עוד מישהו אומר: "אני לא רוצה שחברים שלי ילכו מכות בלה בלה בלה", לחצו ידיים. אחריי זה כשישבנו על האבנים באו עוד כמה ערסים איימו איימו,דיברו דיברו,ירקו ירקו, הלכו אחריי עוד זמן מה, בא הבחור השני שבא עם האנשים הראשונים שבאו. בלה בלה בלה, הלכו אחריי כמה זמן היה שילוב של כווולם ביחד (חוץ מאלה שירקו) דיברו התהקהלו היה מצחיק. ואז זה שלקח את הדס לצד הלך מכות אם כולם כי הם קראו לו שמן וזה גם היה מצחיק. "פוגו של ערסים" ואז תומר ימיני הלך מכות עם זה שקראו לו שמן (הדס כבר היה מחוץ לסיפור) ואז תמיר בא ונגמר ואני מנייאאאק! אם מחר לא יבואו עוד! מטומטמים. תודה רבה, יום טוב.
זה היה מצחיק: היום אני ומר דסי יצאנו מבניין ערבה, ואז מישהו בא ורצה לצלם אותו ודסע לא רצה אז הוא אמר לו "מה אתה אידיוט?!" אז הוא אמר: "שתוק יא תרנגול" ואז דסי עשה לו כמו שמבריחים חטולה