חחחחחחח

R a a B

New member
חחחחחחח

זה היה מצחיק: היום אני ומר דסי יצאנו מבניין ערבה, ואז מישהו בא ורצה לצלם אותו ודסע לא רצה אז הוא אמר לו "מה אתה אידיוט?!" אז הוא אמר: "שתוק יא תרנגול" ואז דסי עשה לו כמו שמבריחים חטולה
אחריי זה הלכנו לדשא, והצלם הביא את חברים שלו, דיברו דיברו איימו איימו, הלכו. כעבוד זמן מה, בא עוד מישהו אומר: "אני לא רוצה שחברים שלי ילכו מכות בלה בלה בלה", לחצו ידיים. אחריי זה כשישבנו על האבנים באו עוד כמה ערסים איימו איימו,דיברו דיברו,ירקו ירקו, הלכו אחריי עוד זמן מה, בא הבחור השני שבא עם האנשים הראשונים שבאו. בלה בלה בלה, הלכו אחריי כמה זמן היה שילוב של כווולם ביחד (חוץ מאלה שירקו) דיברו התהקהלו היה מצחיק. ואז זה שלקח את הדס לצד הלך מכות אם כולם כי הם קראו לו שמן וזה גם היה מצחיק. "פוגו של ערסים" ואז תומר ימיני הלך מכות עם זה שקראו לו שמן (הדס כבר היה מחוץ לסיפור) ואז תמיר בא ונגמר ואני מנייאאאק! אם מחר לא יבואו עוד! מטומטמים. תודה רבה, יום טוב.

FRENZalY

New member
פאק כמה זיוני שכל!!!

אימרי ת'הומו, העיקר ת'מדבר! ערס אחד היה בא אליך אתה כבר היית מוצץ לו יא שחקן!

Oi va av Oi

New member
אם הערס הייתה אמא שלך אז כן...

ואני לא שחקן, אבל בהתחלה כשהם באו רק איזה 3, הם אפילו לא היו אתגר בשבילך דביל.... ושירה המטרה לא הייתה לפגוע לך באוזן !!!!! ודסי בלי שום קשר אתה הומו

FRENZalY

New member
אני אספר את הסיפור מנקודת הראיה שלי

איזה תימני הומו התחיל לצם אותי אז הלכתי אליו (את זה דניאל לא ראה) ויעני דחפתי אותו כזה והוא כמעט נפל ואז הלכתי ואז בא ההומו הזה ואמר שהוא צריך לדבר ואז באו עוד כמה תימנים והתחילו לזיין בשכל בלה בלה.. ואז נמאס לי מהם אז אמרתי בוא נלך מכות וזהו והתחלתי ללכת מכות עם איזה תימני אבל אז ישר דניאל בא והפריד והלכתי. ואז באו איזה 2 ואז הבנתי שאם אני לא אדבר איתם וסגור את הקטע הזה זה אף פעם לא ייגמר וזה ימשיך ככה איזה שבוע אז העדפתי לצאת הומו ולגמור עם זה. ואז איזה טמבל אחד בא ונתן לי כאפה אבל לא היה לי כוח להמשיך עם זה אז לא עשיתי כלום ואז כל הומואים באו והשמן שכולם צחקו עליו הוא היה ממש גבר יעני ואז זהו... בקיצור יצאתי הומו!:)

NME

New member
שבי בשקט כוס...

את גרה ביעף וכאלה... ואת ארית.. אני רוסי, שתיין מגניב כזה.. ואת סנובית צפונית מישוב חאחוריי ביניין...
אי לא מצחיק וטיפש..

למעלה