חחחחחחח!!!!

xflil

New member
חחחחחחח!!!!

אתמול היה טקס הסיום של בית הספר שלי..... ויש כל מיני תעודות הצטיונות אז קיבלתי בספורט.... (כן) וקיבלתי בסיוע חברתי או משהו..... עכשיו תקשיבו זה אומר שהתנדבתי מכיתה ז´ כד סוף כיתה ח´ אני ועוד ילד לטפל בכל הקשור לציוד הטכני בבית הספר.... במיוחד במערכת ההגברה = להוריד 2 רמקולים ואת המגבר פעם בחודשיים, כל פעם שיש טקס..... ועוד אני יוצא מזה משיעורים ונשאר כמה שעות עם אלה שצריכים את המערכת..... בקיצור על זה קיבלתי עוד 250 ש"ח! יענו מלגה...חחחח אבל אני יכול לעשות עם זה מה שבא לי אז אני רוצה לקנות קרש ושאבא שלי יוסיף לי עוד מאה ש"ח וכבר הוא הסכים חחחחח איזה מגניב צירים אני הולך לקנות בארה"ב.... אני קונה זירו אגב תגידו, מישהו יה בלייטוויב לאחרונה וזוכר מה יש שם? לפני חודש הייתי, והגיע משלוח של איזה 6 קרשים של זירו..... אז, אולי נשאר..... נראה חחחח מתן

xflil

New member
אני סיימתי כיתה ח´

אני עולה ל-ט´ ואם אתה לא יודע אז אני מחדש לך שבר"ג אין דבר כזה חטיבת ביניים יש יסודי מ-א´ עד ח´ ואז מ-ט´ עד י"ב

Sham 69

New member
עד לפני שבועיים היה בלייטוויב

בבוגרשוב ת"א משלוח של זירו עכשיו אני מתאר לעצמי שיש משלוחים חדשים..

xflil

New member
הרגע חזרתי מלייטוויב!!!

היה זירו בולד באדום זירו בלדי נאוז (כמו שלי) וזירו אחד של ממפורד בקיצור קניתי טוי משין !
הטוי משין שנדמה לי לאחד בפורום יש חצי אדום חצי שחור ומה שמפריד בינהם זאת המפלצת של טוי משין בשחור וכתוב מתחתיה טוי משין בכתב שאני קורא לו כתב המערב הפרוע חח

Skate Till Die

New member
גם לי יש כזה קרש רק

עם כחול במקום אדום תגיד אתה יכול למצוא תמונה של הקרשים שלנו?

למעלה