חחחחחחח

Revolution kid

New member
זה אחד הדברים

היותר מזעזעים, נוראיים, מצחיקים (
) שראיתי בזמן האחרון

Alexco

New member
כן, אתה יודע...

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות... בסוף התגובה שלי הייתה לצחוק כנראה כדי לא להתמודד עם זה...

Roobie

New member
זה אמנם מזעזע...

אבל זה ממש מצחיק. שי ודרור באמת שיחקו אותה, זכות וחובת הציבור לדעת על דעותיהם של אנשים כמו נעם פדרמן, ומי עלול להיות שליחו בכנסת (רמז - נגמר במרזל). ודרך אגב אביב, ראיתי אתמול את התשדיר בכיכובך

Roobie

New member
כן, היה נחמד ../images/Emo13.gif

כל הרעיון של התשדירים האלה היה טוב אני מקוה שהם עזרו (לא שהרבה אנשים רואים את זה, אבל בכל זאת)

אין ספק שהאיש הזה מייצג את תנועת

כ"ך. כנראה שבאמת רק טיפשים נשארו ימנים.

אני מוסיף שאתמול ראיתי את הסוף של

הראיון שהיה בסוף התוכנית. הבנתי שהם דיברו עם אחד מהדפוקים האלו וזה שאת רבין הם כבר הרגו ואת חבלי התלייה. אלו דברים מזעזעים ויש להכניס את כל פעילי כ"ך לכלא.

אני פשוט לא יכול לתאר את מה שאני

חושב על זה במילים. אלו דברים נוראיים!!!

Alexco

New member
ומה שיותר עצוב זה

שיש כ"כניק ידוע שרץ לכנסת. ברוך מרזל הוא טרוריסט ופושע ודעותיו הם בדיוק כמו הדעות אשר הוצגו בתוכנית של שי ודרור.

Acid Burn

New member
האמת היא

שכשראיתי את זה אתמול, ממש הזדעזעתי, אבל לא חשבתי שיעשו מזה כזה טררם. חשבתי שיתנו לזה לעבור בשקט. אני שמחה מאוד שטעיתי!

eviv

New member
כל הכ"כניקים אותו../images/Emo93.gif

לאומניים חסרי אלוהים שמשתמשים באלוהים כדי לפרש את אמונותיהם הביזריות (ראו הלוויה) גזענים חסרי גבולות והכי חשוב לא דימוקרטים כי בדימוקרטיה כל אחד שווה לא כמו שהם מנסים להראות לכן אני לא רואה שום זכות לפעולה גזענית כלשהיא והסתה כלפי פעולה כזאת כי הרי לדימוקרטיה זכות להגן על עצמה

LOL... ../images/Emo10.gif

´שנקין זה מקום מוזר בעיני יחסית לחברון. ונוה שאנן, עם כל הכושים וההודים וההיספנים והיפנים והסינים, זה עוד יותר מוזר מחברון´... תראו מי משפיע על מקבלי ההחלטות במדינה הזאת.

כמובן, שינקין המקום הכי מוזר בארץ.

קראתי את זה היום בבוקר בעיתון, הזדעזעתי, ולא יכולתי שלא לצחוק.

למעלה