חחחחחחח../images/Emo15.gif
בזמן האחרון הפקרתי אותו..מסכן...
שמעו קטע(שבעצם בשבילו פתחתי את ההודעה...) היום שהלכנו לחכות להסעה כמו כל יום שלישי, חיכנו ואז הגיעה מכונית,ואחריה עוד מכונית. שתי המכוניות ומהמכונית השנייה יצא שוטר(כנראה שהוא היה מסווה כי רק אחרי זה הבנו שהוא שוטר...הוא היה בלי מדים...)בקיצור הוא התחיל להגיד לאיש כל מיני דברים על זה שהוא עבר באדום ואז השוטר שם לב שהוא בלי חגורה והוא דיבר בטלפון...ואז הם הלכו למכונית שממנה השוטר יצא... השוטר הביא כזה תיק והשוטר השני התחיל לצעוק עליו...והאיש אומר:לא עברתי באדום!"והשוטר אומר לו:"אני הייתי מאחוריך!אני ראיתי!" מתי שההוא הם התחילו לדבר בלי צעקות אז כזה בצחוק צעקנו להם"תגבירו את הווליום!לא שומעים!"והיא הסתכל עלינו וצחק...אחארי זה שהוא יצא מהמכונית ונכנס לשללנו חברה שלי צעקה לו "כמה הדוח בסוף?" והוא צועק לה"5000 שקל" ומחייך...... חחח.. זה היה ממש מצחיק.... מזל שהוא היה איש נחמד כזה ולא לקח את הכל ברצינות(כאילו,את הדוח הוא כן לקח ברצינות אבל הוא לא מהאנשים בהאלה שיהיו עצבניים בגלל דברים כאלה,והוא גם לא מאלה שיתעצבנו בגלל ילדים שנטפלים) בקיצור........................ אחרי דקה הגיעה ההסעה...ונסענו הביתה....חחח..גם בהסעה היה קטעים אבל אתם הייתם צריכים להיות שם כדי להבין...