חחחחחחח

zvozda4ka

New member
חחחחחחח../images/Emo15.gif

בזמן האחרון הפקרתי אותו..מסכן...
שמעו קטע(שבעצם בשבילו פתחתי את ההודעה...) היום שהלכנו לחכות להסעה כמו כל יום שלישי, חיכנו ואז הגיעה מכונית,ואחריה עוד מכונית. שתי המכוניות ומהמכונית השנייה יצא שוטר(כנראה שהוא היה מסווה כי רק אחרי זה הבנו שהוא שוטר...הוא היה בלי מדים...)בקיצור הוא התחיל להגיד לאיש כל מיני דברים על זה שהוא עבר באדום ואז השוטר שם לב שהוא בלי חגורה והוא דיבר בטלפון...ואז הם הלכו למכונית שממנה השוטר יצא... השוטר הביא כזה תיק והשוטר השני התחיל לצעוק עליו...והאיש אומר:לא עברתי באדום!"והשוטר אומר לו:"אני הייתי מאחוריך!אני ראיתי!" מתי שההוא הם התחילו לדבר בלי צעקות אז כזה בצחוק צעקנו להם"תגבירו את הווליום!לא שומעים!"והיא הסתכל עלינו וצחק...אחארי זה שהוא יצא מהמכונית ונכנס לשללנו חברה שלי צעקה לו "כמה הדוח בסוף?" והוא צועק לה"5000 שקל" ומחייך...... חחח.. זה היה ממש מצחיק.... מזל שהוא היה איש נחמד כזה ולא לקח את הכל ברצינות(כאילו,את הדוח הוא כן לקח ברצינות אבל הוא לא מהאנשים בהאלה שיהיו עצבניים בגלל דברים כאלה,והוא גם לא מאלה שיתעצבנו בגלל ילדים שנטפלים) בקיצור........................ אחרי דקה הגיעה ההסעה...ונסענו הביתה....חחח..גם בהסעה היה קטעים אבל אתם הייתם צריכים להיות שם כדי להבין...

icודליה

New member
יייייאאאאקקקקק ../images/Emo5.gif../images/Emo32.gif

נכון אניטה פללי?! עכשיו יש פרסומת חדשה לאסקייפ איתהההה עם הכלב המפוחלץ.... ועוד ועוד.... אי אפשר לתאר (תאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת) ואני מקווה שלא יצא לכם לראות...

zvozda4ka

New member
אוי..ראיתי..

בללעעע....דקה לפני שקראתי את ההודעה... בלעעעעעעעעע כל הפירסומות של איסקייפ מפגרות,זאתי במיוחד!

חחחח

אין ממש מה להגיב אז קבלו מה קרה לי אחרי טקס פתיחת שנה שעשינו בכניסה לישוב שלי מלפני איזה חודש וחצי ... אחרי הטקס (בערך בחצות) שהיה בכניסה ליישוב חזרתי במכונית של אחד הבוגרים, התחלנו לנסוע ואחרי איזה דקה פתאום מכונית אחת יצאה בממש מהירות מהחניה והתחילה לדהור אחרינו, הם הבהבו עם האורות וממש התקרבו אלינו. אחרי איזה 3 דקות שאנחנו נוסעים ממש מהר צעקו ברמקול מהמכונית שנעצור בצד... הם הוציאו אותנו מהמכונית והתחילו ממש להפוך את כל מה שהיה במכונית ! הם התחילו לצעוק עלינו למה לא עצרנו והם המציאו שעשינו להם זין (אצבע משולשת
) הם כמובן לא מצאו כלום באוטו אבל סתם עמדנו איזה חצי שעה שהם חיפשו באוטו ... הם היו ממש חוצפנים !! הם חיפשו עלינו סמים

icודליה

New member
../images/Emo24.gifאתה חי!

למה לא היית בפורום.... למה... איך הזנחת אותנו, עזבת אותנו, כבר היינו אובדים בערפל!!! תודה לאל שאתה בסדר!

zvozda4ka

New member
חחחחחחחחחח

היית צריך להיות שם כדי להבין...הוא ממש כל הזמן קרץ אלינו וחייך אלינו... הוא היה ממש נחמד!

למעלה