חחחחחחחח איזה באסה להיות הומו...
א אני קישקשתא הבזוי New member 3/5/04 #2 אגב, זה שאתם הומואוים זה אומר שאתם אוהבים גברים בתוך הפה שלכם?
S soulost New member 4/5/04 #7 ברוך הבא... נכון,זה "באסה" להיות הומו. זה עוד יותר בעסה להיות הומו בהכחשה. חיים טובים שיהיו לך...מעניין למה סטרייט לעניין כמוך עושה בפורומים כגון זה ו"ווסטלייף"
ברוך הבא... נכון,זה "באסה" להיות הומו. זה עוד יותר בעסה להיות הומו בהכחשה. חיים טובים שיהיו לך...מעניין למה סטרייט לעניין כמוך עושה בפורומים כגון זה ו"ווסטלייף"
ל ליאור בית שמש17 8 New member 4/5/04 #8 דווקא לא בעסה!!!!! אני נהנה ממה שאני טווב לי ככה אפילו הבנתי את משמעות החיים ומה ולמה יותר נכון אני חיי וזה בנים אהבה האהבה שלי שמחכה לי אי סם דרומה
דווקא לא בעסה!!!!! אני נהנה ממה שאני טווב לי ככה אפילו הבנתי את משמעות החיים ומה ולמה יותר נכון אני חיי וזה בנים אהבה האהבה שלי שמחכה לי אי סם דרומה
E ebony New member 4/5/04 #9 רגע ... ונשים לא אוהבות../images/Emo35.gif ואם אני דו מה זה אומר עליי שאני אוהבת חצי גבר בתוך הפה שלי שמישהו יעביר את הקטשופ....
רגע ... ונשים לא אוהבות../images/Emo35.gif ואם אני דו מה זה אומר עליי שאני אוהבת חצי גבר בתוך הפה שלי שמישהו יעביר את הקטשופ....
F featherhead New member 4/5/04 #10 אני היחידי שחושב שהוא צודק? למען האמת, זו אפילו יותר מסתם באסה להיות הומו. *אנחה* ביסלי פיצה, מישהו?