חחחחחחחח

• פותח הנושא BOA
  • פורסם בתאריך

BOA

New member
חחחחחחחח

בעירנו היה מן גברבר ולו צמד ביצים כמו של פר אך אבוי בינהם לא היה שם דבר.

רגע.....מה אתה כבר בקיבוץ?

ואתה סוחב איתך את פטישון? אפשר להבין מה מושך את כולכם לקיבוץ?... אולי אחשוב ואבוא...

לא מתוקה שלי...

רק בודקת את השטח.... לא קונה חתול בשק... אקח אותך כשאחליט... שי,תתכונן אני והילדה כנראה לקיבוץ... נראה לי בגלל המתנדבים!!! ניתן לגברים לבדוק את הסחורה ונגיע...כי האמת,אני מעדיפה את המתנדבות...כבר אמרתי את זה ,נכון?

מתוקה שלי .....

אמרתי לך להגיד לכולם שאנחנו הולכות לקיבוץ בגלל המתנדבים נכון??????? אף אחד לא צריך לדעת שזה בגלל המתנדבות . חחחחחחחחחחחחחח ומה את מערבת את שי בזה ??????????. שישאר בבית ויתן לי קצת לבלות , מה יש אסור??? ואמרתי לך היום איזה נודנקית את היום??? נדחפת לכל מקום???????

איזה אנוכית!

ואם שי גם רוצה????????????? למה שרק את תהני? שי,אתה בא? (אני אהרוס לך את הפאן..העיקר שאני אהנה)

חתיכת אלת אהבה שכמותך ......

חכי חכי את עוד תצטערי על זה חתיכת אלת אהבה שכמותך מעצבנת אחת חכי חכי אני מספרת הכל לאיש שלך ונראה אותו נותן לך ללכת למתנדבות בקיבוץ ???????

לאאאאאאאא מה את נורמלית?

הוא ירצה גם! ואף מתנדבת לא תרצה אותי! את יודעת מה,אל תאיימי! יש לי אותך! ונכון שלזה רצית להגיע,אה? אה? נכון שאת קנאית? אוףףףףף איתך!

ישששששששש

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש קיבלתי את מה שרציתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חגית...36

New member
איזה חברות חשבתם ללכת בלעדי ?

אין לכם סיכוי אני על המשמר חולה עליכן אלת ושרוני חגית...36

BOA

New member
מה לחשוב מה?יאללה בואי!.

פטישון אולי תלווה לי את הפטיש לשבת נראה לי אלת באה.

ככה לבוא?

לא ממוש`... חייבת לשחק אותה קשה להשגה! כי השמועות רצות... ואני,אני בסך הכל מחפשת מתנדבת... ככה אחת שאפה... עיניים כחולות ים...בלונד טבעי...רגליים ארוכות...תחת מעוצב.. יאללה לך לבדוק את השטח... תרים טלפון...רק אם תמצא!

BOA

New member
מסכים

תשבי עלי ערו.....קחי משקפת ותצעקי לאאא ואני אספר לכולם שאת מחפשת מתנדבת ואמרת לא, וקשה להשגה.

מסכים?

עירומה?...באמצע החורף? נו...מילא יותר חולה ממה שאני... יותר גרוע מזה כבר לא יהיה... אבל ראה הוזהרת--תקבל קילה!!! נו,אבל מה זה משנה,אה? העיקר התענוג הרגעי...

BOA

New member
טוב......

אבל אחרי זה ספרי לכולם איך היצלתי את חייך שאפשרתי לך לאחוז בתורן בזמן הצלילה. יא נדפק לי הראשששש

רגע רגע

איזה קיבוץ ? אבא שלי נולד וגדל בקיבוץ . אולי אנחנו מכירים ?

שיווווווו....

איזה צחוק!!! ואפילו לא דיגדגתי אותך! ו...אולי זה הצופה שדגדג?

למעלה