חחחחחחחח ...

מייפלס

New member
חחחחחחחח ...

אמרתי לעו"סית שאם עוד פעם יגידו לי בגלל הגב שישלחו אותי לבאר יעקוב - היא והמנהל ( שלטענתם זה הבית חולים היחיד שמוכן עוד לקבל אותי . וזהו בית חולים קשה מאוד - יחס משפיל מהצוות ( רצו לקשור אותי בלילה רק כי בכיתי ) , מקרים קשים ואוכל זוועתי ! אז אני אפנה לתקשורת ... היא כעסה ואמרה לי לא לאיים ... "פתאום" התשובה קצת השתנתה - "את יודעת שאיכפת לנו ממך ... מגיעים לאישפוז כאלה שפוגעים בעצמם או באחרים ... או שמזיקים לעצמם ואם תמשיכי לשכב ככה בגלל הכאבים את תגיעי לאישפוז ... " אמרתי לה שאנ'לא מאיימת ושאני מבצעת ... ושאני לא אגיע לאישפוז ושאני אעשה דברים גם אם אנ'לא אמשיך לעבוד במקום שעובדת בו ...

הם לא יודעים שפניתי לתקשורת ואני מחכה לתשובה , על כל הליקויים שמצאתי כאן בהוסטל מאז שהגעתי לכאן ...

מייפלס

New member
מה ההגדרה ל ... טריגר !

נשיקה בכח ?

לא , לא אני ... מקרה ששמעתי עליו ממישהוא שנישק בכח !

הזהרתי אותו שאיתי לא יתעסק והוא אמר לי שלא ... הוא יודע כמה אני חזקה בהמתלה - הוא חווה את החוזק שלי ( לא כי הוא עשה לי משהו כזה או אחר ) ... הוא שאל אותי מה יקרה לו אם הוא ינסה ... עניתי לו נסה ותדע ... אם תעז !
אנ'לא מפחדת ממנו למרות מה שהוא עשה !

מייפלס

New member
לא שאתן חייבות אבל די חורה לי שלא עונים לי

כמעט בכלל לא בזמן האחרון , למה ?

וייייייישששששש ... שלחתי אתמול מייל למשרד הבריאות וחזרה אלי נציגה מטעם בריאות הנפש ...
ואני עוד מחכה שיחזרו אלי מהתוכניות שפניתי אליהן ...

ומצחיק , "דהרתי" במדרגות וכמעט נפלתי ... בעצם כן נפלתי כמה מדרגות אבל לא נפלתי על הישבן ... וכואב לי מזה הגב יותר ממה שכאב קודם לכן ... העבודה שלי לא מתאימה לי ומאוד בא לי להתפטר !

למעלה