חחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dani Ryan

New member
חחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

אמאלה!!!ראיתי עכשיו את הeat my goal עם הצ´יקי גירלז!!!אמאלה!!!ווואי בחיים שלי לא צחקתי ככה!!!!!! דאנקן גדול!!!!!!חחחחחחח איך הוא רקד איתן!!!!!!!!בכלל כל בלו!!!ווווואייי אני מתההההההה פה!!!הם עשו סיבוב כזה!!! חחחחחחחחח ווווואיי נאי מתה

Sababush

New member
את מתה?? חחחחחח

חברה שלי ראתה את התמונה הזאת... ותראי את התגובה: Lee Ryan from blue and Marvin from VS are fit!!!!!!!!! says: LOOKS LIKE THE GIRLS RUBBING HIS BALLS! Lee Ryan from blue and Marvin from VS are fit!!!!!!!!! says: HAHAH! Lee Ryan from blue and Marvin from VS are fit!!!!!!!!! says: SORRY IM IN FITS OF LAUGHTER HERE! DaRk LaLy desperate to get it says: lol, yea, why did she have to put her hands THERE?! lol Lee Ryan from blue and Marvin from VS are fit!!!!!!!!! says: HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA היא עדיין צוחקת!! חחחחח

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אני מתה פה פעמיים!!! קרעה אותי!!!!!!RUBBING..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! ובכלל בוטן ודאנקן!!!!!ווואי בצ´יקי גירלז!!גדולל!!!!חחחחח

Sababush

New member
חחחחח

ראיתי כבר את הזה עם הצ´יקי גירלז!! יש לי את זה בWINMX!!

chicolico

New member
יו, גם אני ראיתי את זה עכשיו....

במשך 10 דקות כמעט נרדמתי מול המחשב עד שהם הכניסו גולים... זה היה באורך הגלות... אבל אז כשהצ´יקי-פרחות נכנסו ובלו רקדו איתם - די, זה היה יותר מדי... איזה סתומות חסרות שכל הצ´יקי גירלז האלה - והדפוקות לא קולטות שכולם צוחקים עליהם... עצוב, עצוב... יו, איזה מצחיק...

Sababush

New member
הם בוודאי יודעות

אבל מה איכפת להן? הן מרוויחות המון כסף... הסינגל האידיוטי שלהן עדיין מקום 2

chicolico

New member
אבל הן כאלה סתומות!

מטומטמות! כונפות! פרחות! מגעילות! דפוקות! טיפשות! אררררררררר....
אני לא יכול לשמוע את השיר הזוועתי הזה יותר! אני אתאבד! תרנגולת צרודה שרה יותר יפה מהם ובטח גם מסוגלת לכתוב שירים יותר טובים מהם...

Sababush

New member
חח.. איזה מצחיק לראות אותך כועס, חח

לראות אותך כותב כשאתה כועס יותר נכון, חחח כשהן הופיעו בCDUK... אני נקרעתי מצחוק במשך שעה חברות שלי חיכו את הריקוד שלהן... זה היה כל כך מצחיק!! והצ´יקי גירלז האלה לבשו מכנסיים שבקושי רואים מכנסיים... זה אשכרה תחתונים... זה היה כל כך מגעיל

chicolico

New member
בעעעעע... איכס ../images/Emo5.gif

הן כאלה nasty girls... פרחות שבא להקיא - וגם התזמון שלהם לא היה משהו, ישר אחרי בנות הקטשופ האלה - שעליהן אני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר כי אני אחטוף חירחורים בלב... זהו, החלטתי - אם אני שומע עוד פעם אחת את the cheeky song או את ה- ketsup song - אני מתקשר למד"א שיבואו לאסוף אותי באלונקה... כי אני בטוח אחטוף שבץ...

Sababush

New member
חחח

אני בכלל לא אוהבת את כל הדברים האלה בספרדית.... קטנטנות... מורדים.. טלנובלות אחרות למיניהם... (איילת תסלח לי, נכון?) נחש איך אני הרגשתי כשהקטשופ הזה הגיע?!

chicolico

New member
גם אני!

אני שונא את זה... לפעמים אני אצל ידידה שלי שמתה על קטנטנות והמורדים - אז היא רואה את זה כל הזמן, יש לה מיליון קלטות שהיא מקליטה... אני נשבע לך - ברגע שאני שומע קול צפצפני של ילדה ספרדית שצועקת, אני יכול לקפוץ מהגג...
והקטשופ... מה לעזאזל נסגר עם זה? איך מדינה שלמה יכולה להיות כזאת מטומטמת ולהגיע למצב שכולם בדיסקוטקים רוקדים עם הידיים בצורה כזאת אינפנטילית...

Sababush

New member
חחח וזה לא רק מדינה שלמה

אפילו באנגליה זה תפס!! מפחידדד זה עדיין בTOP10 שם! ותבין איך אני מרגישה.. שני האחים שלי חולים על כל הטלנובלות האלה

למעלה