חחחחחחחח אנשים

GallaxY

New member
חחחחחחחח אנשים

אני יודעת שאני לא פה כמעטט אבל היום חיטטתי בספריות שלי ומצאתי טראקק כל כך ישןןן שלי חחחחחח אתם חייבים לשמוע את זה זה הזכיר לי את הזמנים שהיו לפני שנה ככה שאני הייתי יושבת ומנסה לעשות פסיי
ואבי היה עוזר לי ומטיף לי שאני בחיים לא אבין את זה בלי סמים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי זה כל כך פורום טראנס שנת 2004!!! דווקא התרשמתי מעצמי שעשיתי כזה דבר
אביי כפרע עליך במיוחד אתה חייב לשמוע את זה נוסטלגיה מהעבר
לינק

orberman

New member
גליההההההההה../images/Emo99.gif

חח מזה הדבר הזה? מה חשבת כשעשית אותו? האמת שומעים את הלידים הם דומים גם למה שאת עושה עכשיו זה לא כזה רע אבל זה בעצם זה לא טוב בכלל חח לא יודע מה להגיד עליו חח הוא מעפן ואני לא מרגיש רע כשאני אומר לך את זה כי יש לך הרבה הרבההההה יותר טובים חח מזה הדבר הזה?! חשבתי שאני גרוע חח התרשמת מעצמך? כן זה פיתח אותך הגעת מזה למקום טוב אבל הטראק הזה לא משהו חח משעמם מה הקטע של הצלילים האלה?

חנניה331

New member
אור חמודון תתאמן קצת תקשיב טוב...

אולי שתגדל תבין מקווא שאבנתה אותי גלי אחלה קטע

GallaxY

New member
מה קרה לך זה ענק ../images/Emo6.gif

חחח קטע מלפני 8 חודשים ככה? זה מרשים בטירוף

orberman

New member
חח אני סגור על הפרי עם הוואקל

נשמע אחר לגמרי זה אני חולה עליו עבודה ותראי אני ישיר מולך כאילו תחשבי...אני אומר לך i need to belive, bla bla to know, i fekk free משהו כזה בקיצור זה הכי יפה שלך אני חולה על זה עדיין נשאר לי הדגימה ששלחת לי פעם חח אני שומר את זה בדיסק הקשיח השמור ביותר בארץ שלי חח כל קובץ שם קדוש שאם יש וירוס או משהו מפרמטים זה לא נמחק כי אני מוחק את המערכת וזה רגיל רק לדברים היפים וזה חח בקיצור זה לעומת הישן הזה ממש לא מצטער חח

orberman

New member
חח בואנה כולם מפרגנים חח

גליה הטראק ההוא "פרי" שולט חח זה לעומת מה ששמת פה יאוווווו

GallaxY

New member
מבחינת סאונד?

כי מבחינת סאונד שיפרתי את זה לפני חודשיים ככה ושכחתי לגמריי

בעיקרון

זה נשמע לא רע. הדבר היחיד שלא אהבתי זה את הסאונד תופים, תחליפי סמפל למשהו קצת פחות.. המוני. לא יודעת, לא באו לי טוב באוזניים, הההיאטסים האלה.

X Ripper

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני עדיין אומר שצריך להתנסות בסמים כדי להבין איך זה נישמע על.... אבל מי שיכול בלי וואלה בכייף..... גליה-חחחחחחחחחחח נוסטלגיה זה (אולי יהיה לזה דאון טמפו רימיקס מתי שהוא)

GallaxY

New member
חחחחחח אבי כפרע ../images/Emo6.gif

למה לא היגבת בניק ניים של בלאסטר אז היה יותר נוסטלגי

The Wonderboy

New member
קטע גואה מלודי חביב ביותר ..

בכלל אני חושב שאם היית מפסיקה לנסות לעשות פול און, והולכת על ליין של גואה מלודי היית מצליחה בזה טוב מאוד .. נ.ב - את הסנייר הייתי מעיף .

dmt4me

New member
אהבתי ת'בייס ליין,חוצמזה..

קטע ערבי למוות,(סחתיין קיבלת פה יותר תגובות מכל אחד אחר!)

GallaxY

New member
../images/Emo6.gif

קטע ערבי ישן ואהוב
אגב... אני תמיד מקבלת הרבה תגובות על קטעים

למעלה