חחחחחחחחחח

omni96

New member
נצל"ש

דבר ראשון כבר ראינו את זה והיום התערבתי עם חבר שלי וחברה שלו שאני שותה משו מגעיל בהתחלה זה היה אמור להיות שמן אחרי זה מים עם מלח ובסוף שתיתי שליש כוס שמן תירס אני חייב להצהיר בזאת שהדבר הזה דוחההההההההההה !!!! (ולא, לא הקאתי)

VVEE MAN

New member
היום שתיתי

שומר נו הירוק הזה וחומוס קטשופ ביצה קמח תירס מעדן שוקולד חצי אכול מיץ אשכוליות והקאתי משהו ירוק חחח אבל שתיתי ולעסתי בסוף והכל מצולם

AdShEaTaKoRe

New member
נצלש...

טוב, עכשיו נפגשתי עם גיא, והוא הדביר\ק אותי בנטיות שלו, כן כן, גם אני עכשיו נקרופיל שמביא ביד על גופות (אבל רק של גברים, כי אני גם הומו...), אז אם למישהו (אנה...) יש תמונות טובות שישלח לי לאייסי... אהה, וגיא אמר לי רשמית שהוא כבר יצא מכל העסק של נקרופיליות מזמן, וגם מה שהיה בסילבסטר זה היה פשוט בחורות עם דילדואים, זה לא באמת היה זין של מישהו...

omni96

New member
ממממ

שתדע לך שגמני נקרופיל ופדופיל ובובהפיל ועוד הרבה דברים שלא גיליתי על עצמי...בא לך לעשות אורגיה בבית קברות של חיות?

sweet 666

New member
תומי, אני מבטיחה לך שאחרי פורים

יהיו לך כמה גופות, לא הייתי אומרת גברים, יהיה דוב ופרחה-שפן...

BiAAcH

New member
WTF פרוסקיפילית??

וד"א, אני רוצה לתקן את אנה, כנראה הייתה לה איזה בעיית דקדוק בהודעה, היא בטח התכוונה ל"יהיו לך כמה גופות, לא הייתי אומרת גברים, יהיה דובה ופרחה-שפן..."

sweet 666

New member
אוי, שמן, אם כבר, אז "תהיה דובה",

ולא ידעתי שאתה עד כדי כך פג, שכבר מדבר על עצמך בלשון נקבה... אבל זה בסדר מצידי..!

למעלה