חחחחחחחחחחח

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחח

שתי חברות בלונדיניות הולכול ברחוב אחת מהן מוצאת מראה מסתכלת מסתכלת ולבסוף אומרת לחברתה >יאאאאאא תראי זותי מה זה מוכרת לי... לוקחת ממנה החברה את המראה ואומרת לה.. <מפגרת בטח זותי מוכרת לך זאת אני....
עודדדדדדדדדד שתיי בלונדיניות נפגשות בשתי מדרכות אחרות אומרת האחת >תגידי אך אני מגיעה למדרכה השניה? מסתכלת עליה חברתה ואומרת <יאהבלה את כבר נמצאת במדרכה השניה ...

ניקו´ש....../images/Emo6.gif

את פשוט גדולה מהחיים, את תמיד מצליחה להצחיק אותי. קבלי
דב
ענקית!

יש לי חידה קטנה...

זה נכנס יבש יוצא רטוב מטפטף כמה טיפות והולך? עוד אחד: יש לו 8 רגלים והוא הולך על הראש, מה זה?

בדיחה...

אביחי אני מקווה שתצחק, אז ככה: פןלניה פוגשת את חברתה שזה עתה התאלמנה ועל אצבעה טבעת יהלום גדולה, שואלת אותה לפשר העיניין, ענתה: לפני שיז´ק נפטר הוא אמר לי- טושקה - מתחת למגבת בארון יש כסף תקני אבן טובה

ניקולי

New member
חחחחחחחחח אהבתי

והנה לך עוד אחת לאוסף... מרוקאי בא הביתה עם חברו אך לפני שנכנס אומר לחברו (בטון מרוקאי) <עכשיווו ת´צראה איך שאני נכנס הביתה וואווו אני נכנססס ות´צראה איך אישתי עושה מה אני אומר לה.. וואווו אם לא... אקיצר הבעל והחבר נכנסים הביתה עוד בעודו בפתח הדלת אומר לאישתו.. <ג´ורג´ט.. בואי הנה... (ג´ורג´ט באה) עכשיו בז´ה הרגע תכיני לי ולחבר שלי קנקןןןןןןן ווובתוך הקנקן נענע ות´ה.. ואם לא....וואווו ואם לא.. ג´ורג´ט מביטה ל הבעל שלה מרימה יד לאיום ושואלת.. >ואםםםםםםםםם לא?????????? <ואם לא תכיני קפה נס מה שבא לך..

Crossface

New member
תשובות ותגובות

בדיחות נחמדות, אני מכיר את הבדיחות על הבלונדיניות (אולי אפילו מכיר את הבלונידיניות) אהבתי את השתי בדיחות האחרון ותשובות לחידות 1. שקית תה 2.כינה ובוקר טוב לכווווווווווולם

למעלה