חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

התקפת צחוק ...חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח
מהו המקום הכי מביך
בו היתה לכם התקפת צחוק בלתי נשלטת ???

חחחחחח

החתול הזה...חחחחחחחחחחחחחחחח............התעלפתי...........חחחחחח......תשימי אותו עשרים פעם.....כל פעם אני......חחחחחחחחחחחחחחחחחח......מתה ממנו.........

r66

New member
אני צוחקת כרונית כך ש....

אבוד לך
אבל, אחות שלי... אני המומה מעצמה... כל פעם שקשיש מועד היא מתה מצחוק... היא צוחקת מסבל של אחרים וממש אין לה שליטה על זה. ושלא תחשבו, היא מטפלת בקשישים.

adidushim

New member
חחחחחחחח מוצה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

לא מזכיר לך משהו??

מוצרלה

New member
ועוד איך מזכיר לי, ובגלל זה אני לא

פותחת את הקובץ הזה יותר, כי אז כל השכנים יזמינו לי אמבולנס כי יחשבו שיקרה לי משהו מרוב צחוק. אני לא אשכח איך פתחתי את הקובץ אז, והבת שלי עמדה לידי כשתקף אותי הצחוק, והיא הסתכלה עלי כי לא ידעה אם אני צוחקת או בוכה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוצרלה

New member
חיפושית, מודל 67 מאוסף נדיר../images/Emo24.gif

אני מצוין, רק שלא יצא לי כל כך להשתתף בפורום לאחרונה,למרות שאני רואה את כל המעללים שלכם. מה ננים???

bali

New member
מנהל
באמצע שיעור באוניברסיטה

כשהמרצה הוא לא בנאדם שאוהב צחוקים...

נירהמ1

New member
חחחח - גברברוש../images/Emo9.gif

לפנינה ו-
יש פורום שנקרא "חמותי ואני" נראה לי שזה יכול לעניין גם אותך. יכולים ללמד אותך איך לחיות בשלום עם החמות.

נירהמ1

New member
שרוני - המקום הכי מביך שבו היתה

לי התקפת צחוק היה לפני הרבה הרבה שנים בקונצרט. זה היה רסיטל לפסנתר, ואתם מכירים את הפסנתרנים האלה שכשהם מנגנים הם נראים מאוד "סובלים" עושים כאלה הבעות בפנים - שמי שרואה אותם יכול או להתחיל לבכות מהבעת הפנים שלהם או לתפוס צחוק היסטרי. טוב, בקונצרט אחד כזה היה פסנתרן שנראה "סובל" במיוחד תוך כדי נגינה, ואני תפסתי כזה התקף של צחוק פרוע, וברחתי משם מהר לפני שיזרקו אותי החוצה.

למעלה