חחחחחחחחחחחחחחחח

פ'חח אני ממש רועד מפחד

ואני ידבר כמה שבא ואל מי שבא לי..ולא רואה אפחד כאן.. אני לא יגרר לריב כי אני מכבד אותך..ואם היית יודע מי אני..היית שותק ואגב, אני מוותר על תענוג שאחת כמוהה תהיי איתי.. אני ישאיר לך"תנשמה " שלך ..בשבילך עם עטיפה וסרט ורוד.. ופעם הבאה תעשה טובה במקום לעשות פוזות תשלח מסר ,יהיה יותר בוגר סלאמט'ק

צלילוש17

New member
הלו הלו אלדד

תתחיל להרגיעעע וכן גם סיוון שתרגיע..שאף אחד לא יתערב לבנאדם !! מי שלא טוב לו שלא יתסכלללל בכלל וגם שלא יגיבב!!! ואלדד לפחות לו יש על מה לחוש...ואם היה לך על מה גם אתה היית חש רק חבל שאין לך על מה אז אל תתעצבן על מה שיש לאנשים אחרים ולא לך (יופי) כן כןןןןןן שוקיי אתה יפיוףףףף ותענוג להסתכל עלייךךך

אתה מזה לא הכי יפה פה חחחחחחחחחחחחח

אתה רעב כאפרה? למה אתה אוכל יותר מדיי סרטים...על עצמך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם את אומרת

אני אוהב מה שאני רואה במראה וזה כבר יותר טוב מהמצב שלך י'אהבלה לכי חפשי מי יעשה לך טובה נראה לי שאת זקוקה לזה

סיון הוא מאוד יפה ../images/Emo13.gif אין מה לעשות

אף אחד לא מושלם אבל אני כל כך אוהבת את האהבה שלו לעצמו פאק יו הול מי שלא חושב ככה ושוקי כושל..... מתי את בא לדודה חחחחחחחחחחחח מואה יאללה בוא ניקנה קרמבו

צלילוש17

New member
אוחחחחחחחחחחחחח שוקייייייייי אוחחחח

אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחחחחחחח אתה פשוט מושלם אני מתה עלייך יפיוףףףףף !! ומה נעלמת?!?!:mad: תחזור להגיד שלוםםם מדיי פעם ולשדר שנראה ת'יופי שלךךך למרות שאני עובדת ואני בקושי פה=\ אבל לא נורא תשלח תמונות מדיי פעם שלא נתגעגע ליופי הזה יותר מדיי

וואלה אנ'לא זקוקה לזה אבל אתה...

לך למבוגרים אולי שם מישו ירחם עלייך ויעשה זאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רחמים ?

לי אני בשבילי ??? :O לא נראה לי בטח לא בבלוגים ובטח שגם לא בחיים טוב לי עם מה שאני ועוד יותר טוב לי ששרמוטות כמוך באות ומתעצבנות שיש כאלה שלא משתינים לכיוון שלהם כי הדגדגן שלך כבר רקוב אז אמרת את לא זקוקה לזיון ? זה כי כל יום יש לך זין אחר ואם יחסר לך דברי איתי אפשר לארגן משו :) המשך ערב מהנה

המלכהה

New member
חע שוקיייייייקטןןןןןן

כפרעליך איזה חבודי מה אתה מתייחס תתעלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה