חחחחחחחחחחחחחחחח

roman141

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מה ראיתי עכשו סרון של החתונה של שלומי ושל אושר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקקקקק אבל ארתור ( שומר ומנהל תפוז) היה שמה איזה מצחיק זה היה ועוד כמה שומרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה סרטו מה זה מצחיק אפילו רוני הזותי לא מתביישת לא ללכת לחתונה של חבר וחברה טובים שלה תיתבישי לך רוניייי

חחחח רומן

ומי אמר שהיא לא היתה בטח שהיא היתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית מעצמך מטומטםםם לללללללללללללללללל

roman141

New member
רוני או רוני

רוני או רוני שלי מואההההה אוהב אותך איזה מצחיק ארתור בסרטון הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

roman141

New member
גברת רוני

אני ילד קטן אני גר בדרום באזור הגראדים אולי תירצי לאמץ אותי לכמה שבעות או ימים שבוע חודשים שנים חחחחחחחח אולי רק שבוע בבקשה אני ילד קטן תאמצי אותי משפחה אומנת לשבוע בבבקשה

roman141

New member
חחחחחחחחח

חחחחח רוני להגיד לך משהו אפילו שאני בחסימה נחמד בחסימה מתגעגע קצת מאוד מתגעגע אבל אני אוהב אותך את יודעת שאנית מדבר עם כולם שמה עלייך עם את מכירה את סימונה אז כול פעם היא מזכירה אותך והיא אומרת שאני אוהב אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

roman141

New member
אימלה

ליאה עכשו בבלוג טי וי זוכרים היה לה כינוי באנגלית פעם

roman141

New member
רוני

את זוכרת את סיס ליאה בת המלך קסומה זוכרת היא היתה פעם בצט טי וי אז היא עכשו בבלוג תבואי

../images/Emo13.gif

כפרה עליךך מאמי שלי מה אתה חושב שילד צריח להיות פהההה בתפוזז טוב לשמחתי אתה יכולה להיות איתי בכמובןןן (חבר לתפוזז) אבל אני רוצה שניה חברים טובים ... אתה יודע לא אני מתה עליךךך חיימשלי .... יאאלההה דבר איתי ממני ליקושה 101

רומן

די לדבר לעצמך זה לא בריא חחחחחחחחחחחחחחח סתם ילד

למעלה