חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה

מסוג האנשים שהצבא לא זקוק להם ביכלל, ואתם מסוג המשפחות המקשות על הדינה שישראל לא זקוקה להם. צריך למעשה להגיד לכם תודה! תודה שאתם לא ביננו, פחות נזק.

JD Wannabe

New member
בדיוק!!!!

אני וישראל לא הסתדרנו, קורה, אז הלכנו לדרכים נפרדות.

או

ש..בעצם ברחתם מפה.. או שסילקו אותכם.. משהו בסיפור שלך לא מסתדר.. אבל לא חשוב.. העיקר שאתם לא פה, פחות נטל לאנשים פה.

JD Wannabe

New member
הכל נכון

"ברחנו", "סילקו אותנו" תקראי לזה איך שאת רוצה. אני לא מבין מה לא מסתדר לך, ספרי לי כדי שאני אוכל להבהיר.

יש

לי דברים יותר חשובים מלהיתעסק יתר על המידה בסיפור שלך. מבחינתי אדם שיושב בארץ אחרת , לא תרם שום דבר למדינה ,פותח פה ג'ורה עלייה הוא אפס אחד גדול. לא אבזבז עלייך זמן. ביי.

y o b b o

New member
אני לא מכיר את JD אבל..

אני בראש שלו המדינה הזאת רק הורסת והכל פה מושחט וצריך פה רק קומבינות כדי להסתדר ומי שאין לו כסף אין לו כביכול זכות קיום! ונכון זה שאני אברח אני לא משפר את המצב אבל מה אני סופרמן מי שרוצה שיילך להיות פוליטיקאי מושחת... ממ... בעצם גם לא יעזור... קיצר אני אקח ת'רגליים שלי ואעוף מפה כמה שיותר מהר.. ואם אני אלך לצבא זה יהיה רק בישבילי ולא בישביל המדינה...

קודם

כל עצה אישית אל תהיה בשום אופן בראש שלו... לגביי הצבא, זה נכון שלעשות צבא.. זה המון בשביל האני העצמי שלך או של מ ישהו אחר. אבל אתם הדור הצעיר הבא צריכים "להילחם" בתחושה הנוראית שמיסתובבת במדינה שבעצם היא שייכת למושתים.. מה שבאמת נכון. אבל מדוע שבגילכם תחשבו על כך? יש את ההורים היקרים שלכם שבוודאי כועסים על המדינה. חישבו על ההוואי, על החוויות, על תחושת הנתינה הכל כך גדולה, וכמובן הסיפוק והלמידה. כשאני אז היתגייסתי לא חשבתי על נושאים כמו שכעת העלת של מושחתים.. וזה לא שאז לא היו מושחתים.. היו.. אבל לו הייתי צריכה מחר להיתגייס הייתי מיתגייסת בשם כל החללים שנילחמו במלחמות ישראל למען המדינה. וכן אני ניגעלת מהיורדים שיושבים שם ופותחים את הפה בקישקושים. אם למישהו יש מה להגיד על הארץ שיישב בה ולא יטיף לנו ממקום אחר. יש גבול.

Mike A

New member
רק לידע כללי

בארה"ב למי שאין כסף אין עוד יותר זכות קיום. סתם שתדע.

THE BLACK MAMBA

New member
הארץ מקיאה את יושביה לפי הכתוב ..

זה זכות גדולה להיות פה .. בכל אופן אתה יהודי יקר JD, אם תרצה או לא שם תמיד יקראו לך יהודי, אפילו אם חס וחלילה תומר לדת אחרת, מה שלא נראה לי הכיוון שלך בכלל, יהיו כאלה משם שלא יקבלו אותך, ובעולם הבא מי שנולד יהודי נשפט כיהודי, לא משנה כמה "המרות" או הטבלות הוא עבר ..

ממבה

היקר שלנו צודק. אגב .. זו אכן זכות גדולה לחיות בארץ שלנו. אחריי כל מה שהיהודים עברו בכל מקום , צריכים לדעת שישראל הוא מקום המשכן הרישמי והנכון ליהודים. אני עברתי על "בשרי" פגיעה ישירה מהארץ הזו אבל חונכתי לאהבתה, לכן אני שורדת. ואתה J.W אדם הרחוק מחינוך. אדם צריך להיתחנך על ערכים וכבוד ונתינה, זהו הבסיס, אחר כך באים כל שאר הלימודים.

?

מה כל זה קשור לטראנס? ומה זה משנה יהודי אוו לא אני נולדתי יהודי אבל אם היתי נולד נוצרי אוו מוסלמי זה לא היה עושה אותי אדם פחות אוו יותר טוב כולנו ילדי האל חחחחח אז עשו אהבה ולא מלחמה

נכון

זה באמת לא קשור לטראנס.. אבל זה קטע עקרוני כי חבר שגולש כאן צריך להבין שהוא לא יכול לזרוק כאן בפניי תושביי הארץש גולשים דברים ולא לקבל תשובה, גם הוא צריך להיות מיתחשב וללמוד "שיעור" ברגישות.

בסופו של דבר אתה תחזור לכאן...

לא יעזור לך לברוח למדינות שאינם "עולם שלישי"..... תכלס אין על האנרגיות בארץ.... תתחיל לחשוב על הזיקה לדת שלך ...כי זה העבר שלך תרצה או לא תרצה בלי עבר אין עתיד.....לא משנה מה תעשה בשביל למחוק זאת אני כבר רואה אותך בגיל 45 אחרי שעשית 7674574745 תארים למכביר מחפש את הזיקה הרוחנית בגואה באיזה קומונה אצל הגורו טיוהר....

אני

מסכימה איתך.. ואסור לשכח גם אנשים שייש כל כך הרבה שפשוט יושבים שם וסליחה עם כל הכבוד פשוט נירקבים במערות חשוכות.. חברה צעירים , שלמדו.. מלומדים עם השכלה גבוהה.. כל זה לא עוזר להם ביכלל.

איך ב-3 שנים הספקת שני תארים?

לא מיסתדר כמקובל באקדמייה.....תאיר את עיניי אם אני טועה ידוע לי שרק תואר ראשון זה שלוש שנים שנתיים לימודים+שנה התמחות שוב אם אני טועה הארק את עיניי...

y o b b o

New member
ואני... נולדתי יהודי...

נכון שתמיד מי שירצה יראה אותך כיהודי אבל אני מצהיר על עצמי כאתאיסט. אני לא מתחבר לשום דת לכם איפה שאני יושב בעולם לא מזיז לי כי אין לי אדמה שהיא "קדושה" בישבילי ומיצידי המקום שבו אני ארגיש הכי בנוח שם מקומי ואני מניח שכך מרגיש גם JD תקן אותי אם אני טועה

למעלה