"דווקא" ...כמה בוגר...
ש שחרחר מתוק New member 16/9/03 #25 שרשור ה-חחח שלנו../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif נראה לי שנסחפתי פה קצת.. חיחיחי
ש שחרחר מתוק New member 16/9/03 #24 טוב.. חבר'ה.. לא לריב.. סה"כ שרשורון שכל ההודעות שנכתבות בו אמורות להתחיל בנושא "חחחחח.." וזהו.. לא צריך לעשות סיפור
טוב.. חבר'ה.. לא לריב.. סה"כ שרשורון שכל ההודעות שנכתבות בו אמורות להתחיל בנושא "חחחחח.." וזהו.. לא צריך לעשות סיפור
M MrJacKasS New member 16/9/03 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הכותרת היא "חחחחחחחחחחחח", זה לא אומר שגם תוכן ההודעה חייב להיות . דברו על מה שאתם רוצים בתוכן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הכותרת היא "חחחחחחחחחחחח", זה לא אומר שגם תוכן ההודעה חייב להיות . דברו על מה שאתם רוצים בתוכן.
ש שחרחר מתוק New member 16/9/03 #27 חחחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif נכון.. אגב - איך היה בטיול לאן נסעתם
P p r u d e n s New member 16/9/03 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמח, ג'ק אס?... חחחחחחחחחחחחחחחח
S S m e l l y Cat New member 16/9/03 #29 עעעעאאאאאאאאא../images/Emo108.gif איפה האייקונים של הקיץ?????? יאאאאאאא קבלווו
P p r u d e n s New member 16/9/03 #30 או מיי גאד....הם...נעלמו!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההה! טיחי! טיחי!!!! איפה אתה?! למה זה מגיע לי?! טיחי, אני רוצה אותך בחזרה!!! בבקשה תחזור! טיחיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!
או מיי גאד....הם...נעלמו!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההה! טיחי! טיחי!!!! איפה אתה?! למה זה מגיע לי?! טיחי, אני רוצה אותך בחזרה!!! בבקשה תחזור! טיחיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!
J jenn aniston New member 16/9/03 #31 ../images/Emo95.gifאני מצטערת אבל... חחחחחחחחחח בגלל זה באחת ההודעות שלך כתבת והוא לא יצא בהודעה... יאאאאאאאאי איזה איקונים חדשים יפים, לראש השנה
../images/Emo95.gifאני מצטערת אבל... חחחחחחחחחח בגלל זה באחת ההודעות שלך כתבת והוא לא יצא בהודעה... יאאאאאאאאי איזה איקונים חדשים יפים, לראש השנה
P p r u d e n s New member 16/9/03 #32 כן.אבל הם לא../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי| טיחי. אז אימצתי אייקון חדש בשם שוקי, אבל לטיחי אין תחליף. פשוט אין. אבל זה שוקי:
כן.אבל הם לא../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי| טיחי. אז אימצתי אייקון חדש בשם שוקי, אבל לטיחי אין תחליף. פשוט אין. אבל זה שוקי:
M MrJacKasS New member 17/9/03 #33 טוב נו, נהרס השרשור... לא משנה... ושלא תחשבו שיש לי איזה חופש מהטיול, כי אין לי. לא שצריך להיות, כי חזרנו ב-15:00 הבייתה. אני פשוט מתחיל בי"ס בימי רביעי ב-9:40
טוב נו, נהרס השרשור... לא משנה... ושלא תחשבו שיש לי איזה חופש מהטיול, כי אין לי. לא שצריך להיות, כי חזרנו ב-15:00 הבייתה. אני פשוט מתחיל בי"ס בימי רביעי ב-9:40
J jenn aniston New member 17/9/03 #35 ../images/Emo95.gifחחחחחחחחחחחחח יופי גיל... חחחחחחחחחח עזבו משעמם לי...