חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ZVI Z

New member
למה את לא עונה באי סי קיו?

וזה לא גבות! יש לו בלורית קצת גדולה מין הרגיל.

כי אני לא באי סי קיו

אני לא בבית.. אני בבית חולים ואני מאושרת (לא חשוווווב אני מבינה את עצמי) וזה כן גבות!! והוא עושה באמצע.. בעעעעע

ZVI Z

New member
אין לי בכלל מושג איך הוא נראה.והפור

הפורום הולך מחר להיות רותח. פתחנו יותר מדי שירשורים חדשים.חחחחחחחחחחחח

ZVI Z

New member
סאדם חוסיין מכירה?

אז מצאו אותו בפורום.אבל זה כבר חדשות ישנות. מה שכדאי שתדעי הוא- לכעוס זה לא מילה לעומת מה שיקרה. זה מעצבן ת'אנשים בטירוף אבל חפיף,באמת חפיף! זה בריא בשבילם להתעצבן! אה רציתי להגיד משהו על סאדמי. כל העינויים שלו זה כלום לעומת מה שמצפה למי שמעצבן את חברי הפורום.

ZVI Z

New member
אה ואני הולך לישון

רק לפני זה-את מאושפזת?על מה ולמה?מה עוללת לעצמך הפעם?או שאת סתם שם לביקור החבר המסומם שלך/האימא החצי מתה שלך?

חחחחחחחח כנס

לא זה סתם החברה הקציצה שלי... חחחחחחח ולא אל תלך לישששששון מה אני יעשה בלעדיך??!?!

ZVI Z

New member
תהפכי לקציצה!

ככה לפחות חברה שלך תרגיש בבית!

חחחחחחחחחחחחחח

גם ככה היא מתפרשת על שטח נרחב הכולל את ביתי... אז אני מאמינה שהיא מרגישה בבית בכל מקום שהיא נמצאת... הבנת זה? ואתה נשאר נכון?

ZVI Z

New member
אנלא אוהב לאכזב אנשים אז....

אני הולך לעשות משהו שאני..לא אוהב..לאכזב אנשים(או אנשה). מצטער..תפסת אותי ביום חרא.שאני משתדל להיות במיטה בערך ב-5.בד"כ זה ב-7 אבל גם חברתי להעברת הלילה באי סי קיו הועפה ע"י אימא המרשעת וגם אני די עייף(מחזה נדיר ביופיו)אז אני כן זז עוד דקות אחדותת.

חחח אוקיי

וצרף אותי לאי סי קיו וגוד נייט ויאאא יש משינה.. זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים.. יובל עם קוצצצצצצצצים

ZVI Z

New member
שיט פיספסתי משינהה

מקודם ראיתי 3 קליפים שלהם אבל פיספסתי משינה,בעסה. יובל הוא בעל מראה טוב כבר אמרתי מקודם וכבר צירפתי אותך וכתבתי לך שלהיות אהודת בית"R זה רע. הפורום הזה הוא צהוב!(וכחול),ואני החללטתי את זה. לילה צהוב לך.(אם יש לבן ושחור וכאלה יש גם צהוב)

לילה טוב לךךךךךך

וצהוב שחור מותתתתק אין כחול כלל לחיים! ויובל באמת כוסון זה לא חדש... בקיצצצצור נדבר כבר שיהיה לך לילה או בוקר טובבב....

ZVI Z

New member
תשמור על עצמך!לילה טוב!

אני לא יכול ללכת עדין,אבל זה יקרה כל רגע..המיטה מפוצצת דברים.. אבל אני כבר בלי עדשות.אממ מה צהובשחור?!יכסההההההההההההההה אוי זה נפלא שאת אוהבת כדורגל אבל לא מתאים לאוהבת עברי לאהוב בית"R! יונואו בית"ר זה מושיק עפיה,הגבות וכאלה.. לא שיש לי משהו נגד מזרחי כמזרחי..יש לי אבל לא כי זה מזרחי אלא כי זה חרא(חוצ משרון זריהן ואייל גולן)אבל בית"ר זה בלכסה בקיצור בייייייייייייייייייייייייייי הייתי ב-3 משחקים מול בית"ר העונה. משחק 1,טדי,-בית"ר מובילה 2-0 מצמד של קוביקה X מכבי,ושער מצמק של ברונו הייס(ישמור עליך ג'יזס!)לא עזר.נמני היה רע. משחק 2,בלומפילד,-מכבי מביסה 4-1 את בית"ר.שוב שער של ברונו הייס ואנלא זוכר מי עוד כבש חוצ מזה שנמני שם לפחות 1.נמני היה בסדר. משחק 3,טדי,משחק חשוב למכבי-בית"ר עולה ל-2-0 מדהים אבל שער עצמי של אינדיו משאיר סיכוי ואז מחצית שניה של הווינר הגדול מכולם,משחק ענק של נמני!צמד ואז כבר ידענו שהאליפות תהיה שלנו!תודה לך בית"ר!

תודה על האזכור!!

ואיכסה פיכסה מכבי תל אביב מה7-0 אין דבר יותר שנוא ממכבי (ילדה מזכירה לעצמה...) טוב בקיצור עדיף שתלך לישון ברגע זה ותסדר את המיטה בחור צעיר!! ואין בעד מה..

Ez sLeeP

New member
ה-ת-ח-ר-פ-נ-ת-ם-!

אני בעד ששגיא ימחוק הכל..
תחי הסדיזם!

מרילנצח

New member
מיטל וצביק ../images/Emo108.gif

זה מה שסבתא צריכה לראות על הבוקר?????????????????? לאנורא נכדים יקרים שלי, העיקר שאתם נהנים!!

למעלה