חחחחחחחזרתיייייי =]

Ben Dor

New member
חחחחחחחזרתיייייי =]

הייתי בקורס מדצים מיום ראשון עד היום...היה מדהיםם!! צוות מדהים!! אווירה מעולהה!! ואין פשוט נהנתי! הכרתי מלא אנשים ככה כמו שצריך בפאנן... חוסר שעות שינה היה בין המרכיבים הגדולים יש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים בגודל של פנס צילמתי פוול תמונות בקרוב כולם באתר! שונאת חניכיםםםםםםם

Taina12

New member
בנדההה!!!../images/Emo23.gifהתגעגעתי!!../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אוהבתותך!! איך אני שמחה שהיה לך כיף רק שתדעי שהיציאה שלך והתגובה הזאת ממש עודדו אותי לצאת למנהלה בשנה הבאה!

אני גם עכשיו חזרתיD:

אחרי שהייתי שם מ11 בבוקר
ראיתי מכתב שלך במנהלה
משעשע מאוד! וסינג'רו אותי לכמיני עבודות במנהלה... עשינו קיטים בתוך מקרר! ומיינו דברים! ושירה צעקה על אנשים שישימו כובע וישטפו תיידים עד המרפקים
והתות שלהם כזהההההה מגניב!!! יש שם מזרונים, וששב בש ודמקה מגניבים >< והוציאו את האייס תות מחשש לזה שהוא הגורם לשלשלת. ^^ וכל הגזרים בבזלת, ובזלת יצאו לגיחה בבי"ס באר טוביה.. אז לא ראיתי אותם

spraizler

New member
גם אני חזרתי מביקור ביער..

חם אש.. 47 מעלות בצל אבל הם מתגברים.. אין שום בעיה כולם נהנים וכיף להם, הם מסתדרים עם כל הקשיים ואין מה לדאוג.

Ben Dor

New member
חחח מה למה לא באת

מ8 וחצי?!...הייתי רואה אותך! ואת כולם סינג'רו לעבודות במנהלה...אבל היה כיףףף!! חוץ משרשרת מים שזה שבר לי ת'כתפיים...בקטנה מחר גולנייי חחחח

Ben Dor

New member
חחח המון תודה...

אבל התמונות מצחיקות בזכות האנשים...אוףף אני כל כך מתגעגעת וכל כך בא לי לחזור!! ועדיין לא סיימתי...אין לי כוח להקטין את התמונות...נשארו עוד 120 תמונות בערך להקטין ומהם לסנן תמונות שאותם אפשר להעלות לאתר... אתם חייבים למצוא שיטה לשלוח כמה תמונות ולא כל פעם תמונה אחת...

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אביעד עם הכוסות ../images/Emo6.gif

והמיגל הזה ף-D וואי, קברת ><

וגם! שירע הביאה לי סטיקר של "עין עירון זה הבי

ת שלי" ועכשיו הוא מודבק יפה על הדלת! [אני ושירה עוברות לשכור וילה בעין עירון למי שלא שמע
]

Wazov

New member
חמודיםם

היי זאת מיכל מאשכול :) אחח היה כזה מצויין, אני ממש מבואסת שחזרתי הביתה רק בשביל הבגרות הזאת (שהייתה ממש בדיחה...) בכל מקרה - גם לי יש קצת תמונות שבעיקר דן צילם אבל אני עצלנית מדי בשביל להעלות אותם אז הם פה בינתיים http://vazavuki.spaces.live.com/ מתישהו אני באמת אעלה אותם לאתר בכל מקרה היה כיףףף ובמיוחד היה כיף להכיר אתכם וחוצמזה יש לנו חולצה גאונית עשיתם כבר את הגלופה?

spraizler

New member
אז תעלי לאתר גם!

אני גם רואה שיש לך עוד מלא תמונות של דברים אחרים.. בבקשה להעלות כשהגלריה החדשה תהיה

Ben Dor

New member
כההה יצא לנו משהו גאונייי

זוכרת שביום שלישי דגן אז אמר שנכנסו לו לבית וכל מי כאלה!?...ושגיא ואלעד ניסו לשכנע את מיכל להגיד "חבר קום!?" אז ככה יש ציור של הסמל של המנהלה רשום "חבר מה אתה מסתכל הסתכלו לפה לפניך" ולמטה יש ציור של ערסל עם דגן בפנים ורשום על שלט למטה שמור...

למעלה