חחחחחחחה איזה מצחיק.....

life style

New member
מסכנה הגזמתם איך שתקפתם אותה

זכרו: איש באמונתו יחיה אני גם חושבת שצריך שיוויון בלה בלה בלה אבל אני לא אנסה לשנות את הדעה שלה... לא בראש שלי, שתאמין במה שבא לה! יפגע בה או לא יפגע... זה נצטרך לחכות ולראות..

Stillwater

New member
הקפצה!

איפה כתבתי שנשים צריכות לשבת בבית ולטפל בילדים??? אני לא אשב בבית ואטפל בילדים (שלא יהיו לי, אבל נגיד ש...)! אני אצא לעבוד וגם אני וגם בעלי נטפל בילדים! אני אמרתי שנשים טובות יותר מגברים בטיפול בילדים! לא אמרתי שהן צריכות לשבת בבית ולטפל בילדים! עדיף שקודם תקראו ואח"כ תגיבו!

Hairspray Queen

New member
חחח זה מזכיר לי

שכשאנשים שלא מכירים את נירוונה רואים את הבפנוכו של נוורמיינד וראוים את התמונה שם, הם אומרים לי : "היי! הוא דומה להוא מהפו פייטרס!" אז אני תמיד אומרת שזה בן דוד שלו ואז נקרעת מצחוק, למרות שזה לא מצחיק.

אמא שלי ממש קקה

היא שומעת שרית חדד וכל הקקה הזה ושירים מוזרים ביידיש... ויורדת בכל הזדמנות על מה שאני שומעת... אבל מכל מה שאני שומעת היא ממש אהבה את הקול של אורית שחף והיא אוהבת לראות כל פעם מחדש את האנפלגד עם נירוונה ופרל ג'אם...

ש ו ק ה

New member
וואי אתם רצינים??

ההורים שלכם באמת שומעים גאנז ועוד להקות ששכחתי? טוב אבא שלי אוהב יורם גאון ואמא שלי תשמע הכל כל עוד זה לא רועש.. אבא שלי רק שואל אותי כשאני שומעת מוזיקה : "מה נטע זה המסומם הזה?" ופעם ראיתי את האנפלאגד ובדיוק היה את "היכן ישנת אתמול בלילה?" וחיכיתי נורא לחלק שהוא פותח עיניים ואבא שלי רצה לראות כדורגל ואמרתי לו שיחכה עד שהוא יפתח את העיניים כי זה החלק האהוב עליי אז עכשיו כל פעם שאני שומעת שיר מהאנפלאגד הוא שואל אותי " מה זה השיר שהוא פותח את העיניים?" "זה האלוהים שלך?"

אצלי

ההורים לא שומעים רוק מידי יותר בכיוון של ג'אז וכאלה אין להם בעיות עם נירוונה, להפך, אבא שלי עוזר לי לעצב את החדר כל חודש מחדש עם עוד איזה פוסטר ועוד תמונה ועוד חולצה לתלות ואם יש משו בטלויזיה אז "נופר בואי מהר יש קורט קובב בטלויזיה"
אבל לשמוע נירוונה להנאתם? ממש ממש לא ניראה לי

ב נ נ י

New member
הוריייייי..היקרים.....

בסדר עם כל מה שאני שומעת, אבא שלי יותר בקטע....אימא שלי פחות, אימא שלי מכירה רק להקות של 80' וזה מספיק טוב...

חח , קורט קובב :) שם חביב

ההורים שלי חושבים שלקורט קוראים נירוונה , הם יודעים שיש איזה אחד שיש לו שיער ארוך (כבר לא :( שקוראים לו אדי ושפעם הייתה להקה שנקראה גאנס אנ רוזס ושהיא ביקרה בארץ . כאן נגמר ומתחיל הידע שלהם במוזיקה שאני אוהבת.

Runaway Train

New member
אצלי לא קוראים לו,הם יודעים שהוא מת

סתם סתם סתםםםםם דיי אני עכשיו ממש רעה זהו אני אכזרית מטומטמת אני חייבת להפסיק עם הבדיחות האלו צחקתי אפילו על איזה פרחה שסבתא שלה מתה לא צחקתי עליה בפנים אבל זרקתי בדיחה קצת אחרי שזה נרגע אבל זה היה מצחיק אמרו לי שסבתא שלה מתה...אמרתי מסכנה וזה בלה בלה ואז אמרו לי עוד פעם ואמרתי "מעניין ת'סבתא שלי!" ואז התחלתי לצחוק ואמרתי "את הסבתא שלי כן,לא את שלה..חח כי אין לה חח" דפוקה דפוקה או שהיה איזה מישהו בשם דדה,שיש לו אמבולנס שנקרא "אמבולנס דדה" ושפעם עוד הייתי הולכת לבריכה והייתי עם חברות אז דפקתי ת'ראש במעקה של הבריכה ואמרתי "אייה אוף אני צריכה את אמבולנס דדה כואב לי ואני חושבת שאני מדממת,אה לא ..הוא מת" והתחלתי להיקרע מצחוק,אני לא יודעת למה אני מספרת לכם את זה אבל עד היום יש לי גם בדיחות על השואה,אילן רמון,תאומים,אולמי ורסאיי וכו' זה רע.. אה מזכיר לי בדיחה מה יותר גרוע מ10 סוגים של כינים על הראש? 20 סוגים של כינים על הראש! ומה יותר גרוע מעשרים סוגים של כינים על הראש? 30 סוגים של כינים על הראש! ומה יותר גרוע מ30 סוגיםשל כינים על הראש? שואה חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח לא מצחיק אבל אני אהבתי

FlamMAble

New member
זה כמו

איך קוראים לילד בשואה? "ילדון" איך קוראים לסבא בשואה? "סבון"
אחת הטובות

Hairspray Queen

New member
אני מכירה בגרסה אחרת, אה ו...

בגרסה של זה עם התפוח והתולעת, לא חשוב. ידעתם שכשבוב מרלי מת מצאו לו בשיער איזה 60 סוגים של כינים? אולי גם אני אגיע להישג כזה יום אחד, כשיהיו לי יותר מארבע ראסטות (אני יכולה לעשות, אבל אמא מאיימת שהיא תעיף אותי מהבית) וגם לא הסתרקתי יותר משנה...

ש ו ק ה

New member
חחחח ילד מהכיתה שלי קורא לו ככה...

כי אחי הקטן שאל אותו אם הוא מכיר את קורט קוביין...

whatever4

New member
ההורים שלי בכלל

לא שומעים מוזיקה...... גם אבא שלי עזר לי לתלות את הפוסטר של קורט על הקיר.....ופעם אחת שהיה את האנפלגד אז אני ראיתי בחדר שלי וכשזה נגמר אז יצאתי וראיתי שאמא שלי רואה mtv ואז היא אמרה לי שהיא ראתה את ההופעה ויש להם שירים ממש יפים בניגוד לשירים הרועשים.....
אהה דרך אגב מזמן לא הייתי פה בגלל המגן שהיה לי היום בהסטוריה שתודה לאל (למרות שאני לא ממש מודה לאלוהים) נגמר!!!!!!!

spf

New member
חחחחחחחחחחחחח.......!

אמא שלי כל הזמן מתעצבנת על איך שאני הולכת, איך שאני נראית וכו'... היא כל הזמן אומרת לי על נירוונה שהם סתם רעש, ושהם סתם מסוממים.. השיא היה שאחשלי החליט שאני לא יכולה לקרוא לגורי חתולים שלי קורט, דייב וכריסט!! הוא אמר שהוא לא מסכים שיקראו להם על שם "להקה מפגרת של מסוממים" חוצמזה שהם תמיד קוראים לי םרקית ובלע בלע פגרים... אבל זה כבר לא קשור... ואיזה נחמד זה אם ההורים שומעים מוזיקה נורמאלית!... אני לא מסכימה אפעם לנסוע רק עם אבא באוטו, כי הוא שומע שירים ישנים כאלה...בלעעעע

נשמות מסכנות (מבת הים הקטנה)

אפשר להגיד שאני די בסדר. אממ אמא שלי תקועה עם הגאז שלה אבל אבא שלי בסדר. חצי בסדר. הוא אוהב נורא את המוזיקה שלי אבל הוא גם אוהב את סאבלימינל ואת השיר של הלס קטשופ וכל מיני להיטים מפגרים של פריחות וערסים מן המניין. ביום שישי שעבר נסענו לצפון וזה נסיעה של שעתיים ולמזלי אמא שלי נסעה במכונית שלה (הרבה דברים לסחוב) אז לא היינו צריכים לשמוע 88 אף אם. אז אחותי רצתה את הדיסק מן אז עברתי לקדימה של האוטו ושמתי בסי די דיסקים שלי שצרבתי ושמתי בהם סאונדגארדן נירוונה (קצת גאנס, למרות שהיה הרבה טינה כלפיהם(מסכנים)), סקאנק היהודים וכל מיני ככה שהיה ממש כיף ובסוף יצא שאחותי בכלל לא הקשיבה לדיסקמן וכולנו הקשבנו לשירים שלי והגענו למסקנה שיש לי טעם טוב במוזיקה. ואההה שגאנס עשו חסד לשיר קנוקינג. זה הכל!.מה שנכון ואפילו אם אתם לא אוהבים אותם. עדיין לדעתי הם באמת עשו קאבר יפה לשיר הזה הרבה יותר מדילן ובטוח הרבה יותר יפה מאבריל!.

למעלה