חחחחחבר'ה

• פותח הנושא Y H
  • פורסם בתאריך

Y H

New member
חחחחחבר'ה

אולי תספרו חוויות מהסדר??? אצלי הכל היה כרגיל - אפילו סביב השולחן המשפחה שלי מצאה על מה לריב
... וחוצמזה, לפי דעתי היה לי קצת מידי חרוסת יחסית לזה שחיכיתי לזה שנה ש-ל-מ-ה

FreakyGirl

New member
ארממ

לא היה משהו מיוחד... חוץ מהקטע שהחתולה שלי נסתה לחטוף את העוף מהקערה של פסח

sivanick

New member
היה כיף כמו כל ליל סדר....

אח שלי כמו תמיד עושה צחוקים =) מישהו קורא משו מהאגדה והוא(אחי) פתאום מתחיל לשיר חד-גדיא חד-גדיא חחח וכל מיני קטעים כאלה..כבר התרגלנו =)

razurgansoni

New member
אני

והמשפחה שלי הלכנו וחגגנו סדר עם עוד 800 אנשים בקיבוץ של סבתא שלי..

hadasrulez

New member
היה נחמד...

בדרך כלל יש הרבה בלאגן אבל השנה היינו חצי ממה שאנחנו בדרך כלל אז היה שקט וכולם באו רעבים אז קראנו מהר חצי מההגדה ואז אכלנו.. וזהו אח"כ הלכתי עם בת דודה שלי.. אין לי מושג אם הם המשיכו לקרוא. גם לא יכולנו לשיר את השירים כי מסתבר שלסבא שלי יש סגנון משלו אז הוא שר את השירים לבד איך שהוא רצה.. (אמא שלי ניסתה להכנס לקצב שלו.. זה היה מצחיק) חזרנו בערך ב-12 וחצי..

NarihS

New member
אצלי היה ממש קורע!!!

דודים שלי באו אלי ודודה שלי באמצע ההגדרה אומרת שטויות ואז באמצע הארוחה קרה לי משהו כזה מצחיק, אז דיברנו על ניתוחים פלסטיים וכל זה ואז אחרי כמה זמן עזבנו את הנושא ואז אני באה לשתות קולה ודודה שלי שואלת אותי: זה טבעי הבקבוקים שיש לך?( יש לי שיער מתולתל וזה היה פזור) אז אני אומרת לה כן ושותה את הקולה, ואז באמצע היא שואלת אותי: הכל טבעי אצלך? והיא התכוונה לחזה שלי בגלל שעל זה דיברנו מקודם בניתוחים בלפסטיים, זה התקשר, והיא גם מין רמזה כזה, ואני באמצע השתייה מתפקעת מצחוק וקול הקולה יצא לי לבחוץ! וכל הסתכלו כזה.. יא זה היה מביך אבל מצחיק!

hadasrulez

New member
פה חהההההההה מצחחיייקקק!!!

איזה יציאה דודה שלך דפקה..!

bshainb

New member
אז ככה אצלי היה...

שיא הצחוקים אומנם היינו טיפה פחות מכל פעם אבל גם אצלינו כמו תמיד דוד שלי וסבתא שלי צוחקים אחד על השני ואיך שהוא הם רבים למרות שסבתא שלי משוכנעת שהם רק מתוכחים (חיחיחי...אני חולה עליה) ואין היה אצלינו קצת יותר מצחיק מבדרך כלל למרות שתמיד אנחנו צוחקים אבל השנה פשוט בכינו מרוב צחוק אין היה ענק השנה

C honey

New member
למה רק אצלנו אף פעם לא מצחיק??!../images/Emo3.gif

איזה מבאס זה...
אבל כיף לשמוע חוויות וצחוקים שלכן!!!..

למעלה