חזר הצ´ק

קסומה

New member
חזר הצ´ק ../images/Emo12.gif

אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלי, חול המועד הזה נותן לי המון אויר לנשימה.... הקטנה בגן עד ארבע, הגדולה בצהרון עד חמש ואני עובדת עד אחת. כך שיש לי 3 שעות לעצמי במשך שבוע שלם.......לא משנה שמכל הימים הברוכים האלה מיציתי רק את יום שני (שלשום). החלטתי שזה יום שכולו שלי...שלחתי את הבנות לגן, את הבעל לעיסוקיו,אירגנתי את הבית במהירות הבזק,לקחתי סרט מהספריה, הכנתי לי אוכל והנחתי אותו בקפידה על השולחן מול הטלביזיה, והתפנקתי לי שעתיים שלמות. את השינה שבאה לאחר מכן החשבתי כקינוח.... התעוררתי כשבעלי החזיר את שתי הבנות מהצהרון, ישוב מולי, מתבונן בי ואומר... "אני לא רוצה להרוס לך את היום הזה, אבל חזר לנו צ´ק" מה?????????? אני אומרת "איך יכול להיות"? כן, הוא אומר, צ´ק מהצהרון.... עד מחר אם לא נשלם, הילדה לא תוכל להכנס לגן". כמובן שהעיתוי לזה שהבנק היה סגור היה עיתוי שלקוח מאחד מחוקי מרפי. את השינה הרגועה שלי החליפה עצבנות קודרת וחוסר סבלנות משווע.ואני עדיין לא מבינה איך קורה לנו דבר כזה. כל היום עבר עלי במחשבות, בהירהורים, בעצבים... היום החופשי והנעים שלי הפך ליום סיוט..."מחר, על הבוקר, תלך אליהם ותשלם, אתה מבין?, לא יכול להיות שזה קורה לנו, איך זה?" התרסתי בחוסר סבלנות. לפני רגע קיבלתי טלפון מבעלי: "את שומעת, לא תאמיני, לא חזר לנו צ´ק בסוף" " מה זאת אומרת, לא חזר צ´ק" שאלתי............."נשבע לך, אמרתי להם שבאתי לשלם את החוב, הם בדקו בתיק, אמרו לי שהכל אצלנו בסדר, ושהם התבלבלו בשם משפחה לאותו שם של ילדה........" עכשיו, אני לא יודעת אם לצחוק או להתעצבן... לצחוק כי זה לא היה נכון... להתעצבן על שהרסו לי אתמול את היום....... במחשבה שניה, מעדיפה את האופציה הראשונה.....

nightroll

New member
bounce bounce

אני כבר התרגלתי. הפסקתי להשתמש בצ´קים. או מזומן - או אשראי. אתמול העיר אותי הבנק ב-8:00 (עד שהבעל אמר לי שהוא יאפשר לי לישון עד 11... ונתעלם מזה שכשהיה הטלפון הבעל היה בבית הכנסת...) להודיע לי שיש לנו חריגה. החריגה הזו שם כבר שנה-שנתיים. לא מבינה למה הם עדיין טורחים להתקשר... פעמיים בשנה נכנס לנו סכום כסף גדול (מענק שלי במרץ, מענק שלו באוגוסט) ומכסה את רוב החריגה, עד הפעם הבאה... למה להתקשר לפני מרץ?...

קסומה

New member
את יודעת.......

עוד הוא אמר לי, שהוא ראה את כמות הצ´קים החוזרים שיש להם שם..הוא היה בשוק... אצלי, למזלי, לא חוזרים צ´קים (למעט פעם פעמיים לפני כמה שנים), לכן הייתי בשוק למרות שבדיעבד זה לא צ´ק שלנו.... ליבי עם המשפחות שחוות את החויה הזאת כל פעם מחדש, הלב שלי צנח 40 מטר גובה לשמע הבשורה המלחיצה הזאת.

Windbluesea

New member
למדי אותי גם......

לא בצ´קים לא במזומן לא באשראי אז במה את משתמשת????

פשוט מאד...

בסחר חליפין... או הכל עניין של דקדוק, שים לב: הפסקתי להשתמש בצ´קים. או מזומן - או אשראי. אחרי "בצ´קים" יש נקודה ואחריו משפט חדש... הייתי פה...

Windbluesea

New member
אופס....לא שמתי לב סליחה

תודה על שהסבת את תשומת ליבי ואם כבר דיברת על סחר חליפין, מה אפשר לקנות אצלך תמורת 4 תרנגולות ו-2 עיזים?

שייכת

New member
עירנות ראויה לשמה בבנק...

לאחר נישואי, שימשכו לעד, שיניתי את שם משפחתי ובהזדמנות חגיגית זו גם את חתימתי. עקב הריחוק הפיזי ממקום מגוריי הנוכחי למיקום הבנק, לא הלכתי לשנות את דוגמת החתימה בספרים שלהם. היום הפך למחר ומחר כבר נשכח... אז, השתמשתי רק בצ´קים ועם החתימה החדשה שבחרתי לי. למרות שההמחאות היו בסכומים גבוהים כשקניתי את הדירה הנוכחית, ויחסית חריגים על ידי, אף אחד לא בדק כלוםםםםםם, כל עוד היה בחשבוני מספיק כסף לפדיון ההמחאות. לאחר כ- 4 שנים פקידה חמודה שפדתה המחאה שנתתי שמה לב שהחתימה על ההמחאה ודוגמת החתימה שלי בבנק אינן זהות וטרחה להרים טלפון ולשאול... גם אם אני חושבת שאני לא בסדר בכל הקשור לעדכונים בבנק, אני בטוחה שגם אם על ההמחאה הייתה חתימה כמו: סמנתה פוקס או כל דבר דומה אחר, לאף אחד לא היה אכפת, עד שהייתי מגיעה לחריגה שהייתה גורמת להחזרת ההמחאות, ואולי מגלה כך בטעות שהפנקס נגנב לי..... שייכת.

שייכת

New member
נתת לי תקווה עכשיו, יפה שלי...

מקווה שאת משננת את המשפט הזה יומם וליל, אחרת מה הטעם בלהעביר אותו לאחר????
של צהריים כי הן הכי טעימות.... (מכיוון שלא היית, נאלצתי להסתפק בשוקולד פרה עם תותים של עלית) ורק תדעי ש... "פתאום כשלא באת, אני רציתי כל כך ופתאום כשלא באת, נעשה לי קר..." (שלמה שמלצי, כמובן)

מעדיפה שוקולד עם סוכריות קופצות

גם מתוק, גם קופץ, וגם...... (איפה מייקי ? עדיין מדמיין ???)

מקסיקני

New member
מהן קופצות טוינננננננג...

תיזהרי שלא תקפצי כל כך גבוה שלא תקבלי איזה מערוך בטעות... חחחחחחח ברחתי לפני ההתפוצצות..

למעלה