חזר המשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!

SimsY

New member
הארוויזיון של רמה 83' עם הפריסט שלי !!!

והרמה הזאת אנחנו מתארחים במינכן, גרמניה אחרי הניצחון המוחץ במיוחד של ניקול אתמול בתחרות של רמה 82' את ישראל ייצגה עופרה חזה עם השיר חי - אשר הלחין אבי טולדנו (ששר שנה שעברה), אחרי קרב של ממש עם ירדנה ארזי בקדם ארוויזיון ונצחון על חודה של נקודה אחת בלבד (מה שפתח למלחמות מעריצים שהיוו את ההשראה למלחמות המעריצים סקעת-מויאל) בשביל הרבה מאוד אנשים זה היה סמלי מאוד ונצחון הישראליות על הטרור האיסלאמי אשר רק 11 שנים לפני לקח את חייהם של 11 ספורטאים ישראלים על אותה אדמה בדיוק ועוד להגיע מקום 2 עם 136 נקודות למרות שלצערנו הפוליטיקה התערבה פה שוב מאחר ולא קיבלנו שום דבר לא מקפריסין לא מתורכיה לא מיוון ולא מאיטליה .... שהחרימו אותנו בשנים האלה. הבמה הייתה קטנה יחסית כשהתזמורת יושבת בלב הבמה והתפאורה נראית כמו גדרות חשמליות של מחנה ריכוז (כמה מתאים...) שנדלקו ונכבו בהתאם לשיר. השנה הזאת הייתה ראשונה להיות משודרת באוסטרליה למרות שאין לה זכות להשתתף אבל שידרה בכל אופן. אירלנד פרשה מהתחרות השנה מאחר ורשות הטלוויזיה של אירלנד - RTE (רדיו טלפיישן איירן) עמדה על סף פשיטת רגל ולא יכלה לממן נציג לתחרות. גיי בונה שייצג את צרפת ב-1970 חזר לניסיון נוסף וגם יאן טייגן שהשתתף אך אתמול ברמה 82 וגם ב-78 רמה נעימה לכולם
))

SimsY

New member
לוקסמבורג לקחה את כל הקופה

התחרות של רמה 83' נגמרה בנצחון של לוקסמבורג אבל זה רק כי תורכיה איטליה קפריסין ויוון זיינו אותנו כמו תמיד בשנות השמונים ולא נתנו לנו אף נקודה - אחרת זה היה שלנו. אפשר להתנחם שכמו שאפשר לראות על הלוח - תורכיה לא קיבלה אף נקודה, איטליה התרסקה למרות שהזמר מאוד מצליח, קפריסין ויוון הגיעו למקום של הרמה שלהם בהגינות. טוב לא חשוב - מזל טוב על המקום השני השני ברציפות - ולהתראות מחר בארוויזיון של רמה 84' בלוקסמבורג, לוקסמבורג (כן כמה מקורי זה שלעיר הבירה שלהם קוראים כמו למדינה עצמה)

שתי רמות בשעה וקצת../images/Emo12.gif

רמה 81
וזה רק כי אני עובדת חר אחרת יכולתי להמשיך... יחסית לא היו הרבה KS... במזל מצאתי מפה לפני שהתחילו לרדוף אותי
עכשיו יש לי סקיל אחד ממוקסס
לילה טוב

שאמצא איפה להתאמן אית מבלי להתייאש אחרי 5

דקות... בנתיים נהנת עם הדמויות האחרות שלי

למעלה