חזרת ונוס

Shireen1

New member
חזרת ונוס

הנה מפה של חזרת ונוס של אישה. אשמח לתגובות ופרשנויות...

Shireen1

New member
אז בוא ננסה ביחד...

אולי נצליח ללמוד משהו חדש. בא לך? וביחד אולי נצליח... אומרים שצריך להסתכל על מפה של חזרת ונוס כמו מפת לידה, רק שהמרכז של המפה זה ונוס וכל מה שונוס מייצגת. תזרוק מה שנכנס לך לראש... נגיד שונוס בצמידות לAC, אבל ב12. מה זה לדעתך יכול להגיד? במפת לידה רגילה מה זה היה אומר? נו רועי.. אני סומכת עליך..
ועל כולכם גם... תבחרו פן קטן מהמפה ובואו נעשה ביחד Brain Storm...

Shireen1

New member
התכוונתי 'סערת מוחות'

(רק העיברית לא התניעה לי טוב על הבוקר...
) אז יאללה - כי בשביל מה יש לנו פורום....

בוקר טוב, שירן

מפת חזרת ונוס כפי שמשתקפת כאן לרועי - מפת חזרת ונוס היא מפה שבה ונוס חוזרת לנקודה הנטאלית שלה ולמעשה זאת מעין "יום הולדת ונוסית". כמובן שזה קורה בפחות משנה בערך משום שהמסלול של ונוס סביב השמש הוא קצר אלא אם ונוס היתה בנסיגה באותה שנה ואז זה עלול קצת להתעכב. השערות שלי.... מפת חזרת ונוס של האישה במקרה זה נראה כי חזרת הונוס מתרכזת סביב נושאים כלכליים. השמש בגדי וגדי שולט על בית 2. יש גם כמה סממנים חשובים נוספים בבחינת דרכי עבודה כמו שונוס שליטת בית 6 ואף בית 11. ייתכנו בחינת חיזוק הקריירה ע"י הגורמים הללו שציינתי. ונוס עצמה צמודה מאוד לאופק - מה שמחזק את השנה הונוסית שהיא מגיעה אליה, תתכן הצלחה רבה בתחומיה של ונוס שהם בין היתר גם רכוש. המשולש שנוצא בין ונוס לשבתאי ואורנוס יערים קצת קשיים וינסה לשים אותה במסגרת ספק מחנכת ספק מלמדת. ללא ספק יהיה זה אתגר אבל נראה לי גם שבשל תכונות דליות במפה הזאת אורנוס יגבר מעט על שבתאי וישפיע יותר לכיוון של הפתעות. אני מניח שבתקופה הזאת היא תתקל בלא מעט קשיים להתעשר אבל היא בסופו של דבר תצא מנצחת ובאמת אולי בעבודה יתחזק מעמדה והמשכורת שלה תעלה. בקטע הזוגיות נראה לי דווקא שיתחילו קצת יותר בעיות. מארס בבית 7 שהוא ביתה הטבעי של ונוס יוצר כאן החלפה. הוא דורש דברים אחרים ממה שונוס רוצה ואוהבת. המולות שלו לפלוטו גם מכניסה לאיזה קונפליקט מסויים (שליט מסורתי של עקרב נמצא במולות לשליט ראשי של עקרב), יש כאן מעין איזה מלחמה פנימית. מה שבטוח שהיא אולי לא תהיה הכי נחמדה בתקופה הזאת אבל תהיה לה הצלחה בתחום החומרי. עכשיו תנסי את שירן.

roigr

New member
מאחר ואני גדי קלאסי וסאטורן הוא המלך אצלי,

קצת קשה לי לנחש. אז מבירור שעשיתי - חזרת ונוס היא כמו מפת יומולדת - מפה שאמורה לנבא איך העניינים הונוסיאניים של אותה השנה יהיו. אז גם קשה לי להאמין שהדבר הזה באמת עובד, אבל בהנחה שכן, הייתי אומר שמבחינת חיי האהבה השנה הקרובה מסתמנת כשנה של רצון גדול למשהו יפה ומשהו סוחף, אבל לא בטוח שיש אומץ ללכת אחריו. יש תחושות מעורבות של רצון, יחד עם חשש, ביישנות, חוסר ביטחון, ואולי גם ספק. אין ספק שבגלל בית 2 - ענייני כסף חשובים.

or311

New member
ל shireen , איך יצרת מפת ח.ונוס ב astro ?

חיפשתי ב astro.com ולא הצלחתי למצוא .

Shireen1

New member
באמת אין אפשרות כזאת

אז עשיתי לבד. יש פה ephemeris ופשוט הסתכלתי באיזה יום נופלת הזוית ואז קצת שיחקתי עם הזמנים כדי להגיע לדיוק מושלם וזהו... 5 דקות עבודה... זה קצת מבאס כי צריך לשמור בתור 'מישהו' אבל מה 'כפת לי

eynat6

New member
אני יודעת שסולר ריטרן עובד

אבל לא ברור לי מה חזרת ונוס אמורה להראות לך .. תקופה של פחות משנה, לא?

Shireen1

New member
בדרך כלל יותר משנה

וזה מראה איך יהיה הזמן הזה עד לחזרת ונוס הבאה... כמו חזרת שמש רק ב'עניני ונוס' :אהבה וכסף וכו'

Shireen1

New member
קוראים לי שירין, ונעים מאד

ולי יש עיניין עם הונוס שב12... לדעתי זה יכול להראות על איזהשהו ויתור (Selfless) באהבה... או סוף. מצד שני ונוס נופלת בצמידות לAC מה שמאוד מחזק את הזמן הונוסאי הזה... האמת שאני ממש לא ידעתי מה להחליט כאן... זה נורא מבלבל אותי... יש פה גם אישו של חופש, כי הירח נמצא בדלי והונוס בקשת ושניהם יש להם עינין עם חופש. מה עוד שיש ביניהם קשר (משושה). וגם עוד מלאן כוכבים בדלי (נפטון, מרקיורי, כירון וגם הנוד הצפוני) ואני לא סגורה על מה כל זה אומר....מה אתם חושבים? בקשר לעבודה - אני מסכימה איתך. יש כאן אינדיקציה חזקה למקום הזה כי באמת השמש בגדי ובבית 2. וגם - ונוס הרי שליטה של שור שנמצא בבית 6 של העבודה... לא יודעת בעיניין הקריירה כי MC נופל בבתולה ושם ממתין שבתאי - מלך החסמים. מה עוד שהוא עושה ריבוע לונוס ומולות לאורנוס, שגם עושה ריבוע לונוס. יכול להראות על בלגן באיזור הזה. מאדים בבית 7 - יכול להראות דוקא על אקטיביות בזוגיות והמולות שלו עם פלוטו יכולה להראות על העמקת קשר ועל הכנסה של עוצמה לקשר, אבל הוא בנסיגה... יש פה גם יוד: פלוטו משושה לנוד הצפוני ושניהם באינקונג'נקט (150) לוורטקס כשהשפיץ יוצא בבית 8, על המעלה האחרונה של סרטן שזה בסביאן: A Peacock Parading On The Terrace Of An Old Castle. מה שנשמע כמו גאוותנות... כמו גאוותנות שמתבססת על משהו ישן... אז אולי משבר שיבוא מגאוותנות? ואוי..! רק הרגע עלתה לי המחשבה שאולי זה שונוס בבית 12מראה בכלל על אהבה סודית?? על רומן סודי??
ובכלל על רומן סודי שיוביל למשבר אורנוסי או שבתאי או שניהם? בקיצור - לי היה ממש לא ברור עם המפה הזאת ובגלל זה הבאתי אותה לאמצע השולחן...

היי שירין, תראי איך

ונוס מנגנת על מיתרים של שני כוכבים שקצת שונים אחד ממהותו של השני למרות ששניהם שליטים של דלי. אורנוס ביכולתו להפתיע ושבתאי קצת מדכא... בתחום הקריירה אני דווקא כן רואה משהו טוב ואולי אפילו תהליך התבגרותי במקום העבודה - אולי היא תתבשל לאט אבל תגיע למעמד בזכות ההצלחה מבית 6. לגבי מאדים בנסיגה זה שהוא בנסיגה לדעתי דווקא מעצים אותו משום שהוא יהיה זמן רב עבורה בבית הזה (למרות שאין סולר או סקונדרי פרוגריישן במקרה זה)...

Shireen1

New member
יש פה בטוח קטע עם דלי

גם בSolar return שלה הירח היה בדלי שזה בכלל מוזר... מעניין מה זה אומר... ונוס לעומת זאת הייתה ב SR בצמידות לשבתאי בבתולה ובמולות יפה לאורנוס.... ניראה לי הולך להיות לה זמן ונוס מעניין השנה...

תראי אולי יהיו שינויים ביחסים לבן הזוג...

לא סיפרת אם מדובר באישה נשואה ולא נתת פרטים על גילה אבל בכל מקרה אולי זה זמן להקפיא או להפרד מהבן זוג הקבוע ולעבור למישהו אחר ויותר מסקרן - ולעשות משהו שהיא לא חשבה שתעשה בעיקר תרגיש משוחררת - לאור הירח בדלי בשני מפות החזרה. ואולי היא בכלל מגלה שכל השנים חשבה שהיא נמשכת רק למין אחד ופתאום תגלה דברים חדשים - זוהי גם אפשרות
במיוחד שאורנוס ודלי לוקחים כאן בענק את התמונה.

Shireen1

New member
אולי ../images/Emo13.gif

והם באמת לוקחים כאן בענק... ולא נתתי פרטים אישיים כי אני כזאת חשופה ברשת - שם אמיתי והכל... ולי זה טוב ככה, אבל לא בא לי להכניס את כל מי שאני מכירה לצלחת הזאת...

למעלה