חזרתתתתתי

Mאיה

New member
חזרתתתתתי

נו טוף, אז הלכתי ככה בחשאי, מבלי להודיע לאפ´חד. סתם רציתי להיעלם לי למחוזות מתוקים. הגעתי אליהם. נגעתי בהם. חוויתי אותם. וחשבתי עליו... נסעתי מכאן לנפוש, לסדר מחשבות ומה קורה? בתוך השמים הכחולים המדהימים שמשולבים בגשמים ריגעיים, טיפות קטנות גדולות...בתוך כל זה ראיתי את פניו. נגעתי בחולות הלבנים, עשיתי ריצת בוקר כמו בסרטים, נשמתי את האוויר הקריר- חמים, הבטתי אל האיים הקטנים באופק...וראיתי אותו. הייתי במקומות בהם טיילנו, ונזכרתי כל פעם מחדש. נזכרתי בריחות וחוויתי אותם שוב, נזכרתי בחיבוק שלו כשהבטנו לעבר השקיעה. נזכרתי בחיוך שלו כשהביט בפניי המתפעלות מיצירת האלוהים המדהימה. נזכרתי בריח שלו כשגופו עטף את גופי, מול שמים כהים מלאים בכוכבים,כשחטאנו בנודיזם... חוויתי אותו שוב ושוב...והתגעגעתי. הלכתי לסדר מחשבות, לסדר את הנפש, להתחבר לעצמי ולעצמאות שלי...והתחברתי אליו יותר מכל... כל שרציתי זה לחזור ולבדוק את רגשותיו, כשבליבי תקווה ואמונה שהוא חש אותו הדבר...אשליה מתוקה... חזרתי. התבדיתי(היה צפוי). חייו ממשיכים, הוא חובק מישהי אחרת (לא משהו שלא ידעתי לפני הנסיעה), והתקווה בלב התנפצה. כואב, מעצבן...הלכתי לסדר מחשבות, עתה צריכה לסדר אותם מחדש. נהניתי מאוד, להיחזכר לחוות דברים חדשים עם הדברים הישנים... עתה צריך להמשיך הלאה, בלעדיו...(איך?) Mאיה. שבה הבייתה.

מיה שלי??? מיה שאני אוהבת כ"כ??

ואני חשבתי שנסעת לנקות קצת את הראש... לא לחשוב על כלום.... אהובה אני פה במרחק קטן את יודעת התגעגעתי..... וכמו שאני מכירה אותך כבר מחר תלכי לקרוע את העיר להוציא לגברים את העיניים אישה יפה אל תדאגי הזמן מרפא את הפצעים (מי כמוני יודעת)

Mאיה

New member
מלאכית

התגעגעתי ואף התקשרתי. איפה את?? הפלא שלך לא אוהב אותי
הלכתי לחוות דברים חדשים וחוויתי... נשמתי את האווירה, נהניתי מאוד!!! ואז עלו להם זכרונות ממנו... וקצת הלכתי לאיבוד עם התחושות. את יודעת, כשנמצאים רחוק, במקום שהוא חלומי...החלומות והתקוות נראים כל כך מציאותיים, הכל נראה אפשרי. הוא קיים שם...הרחק מכל מציאות. והאמנתי שהכל אפשרי. ואז הנחיתה, תרתי משמע, והכל מתנפץ. לקרוע את העיר איני יכולה...חזרתי עם שפעת נוראית. אני סגורה בבית, במיטה...ממחטות בכל פינה..עיניים אדומות. הוא בנופש משלו, עם הבחירה שלו... אולי זה טוב שהוא רחוק כעת, אם לא סידרתי מחשבות אי שם הרחק אולי אצליח כעת... יותר מכל אני זקוקה לחיבוקי עכשיו... הזמן...כן, הזמן מרפא הכל. כן, אני יודעת שהוא ירפא גם את זה...אבל הוא יקר לי כעת. גברים...היו גם אי-שם והייתה לי אפשרות לנסות להתחבר, להשתחרר ממנו. אז ניסיתי...ולא הצלחתי! הכשלון מחדד את האכזבה...הוא ממשיך הלאה ואני חשה תקועה. אויש, אני כל כך שונאת את התחושה הזאת. אני לא משקרת לעצמי, ניכשלתי. אבל יש עוד תקווה, הלא כן? מחפשת תשובות שכנראה אין כעת, מנסה להבין דברים רבים ולא מצליחה.. לוקחת פסק זמן ממנו, מתחושותיי על מנת לנוח... אולי כשאבריא אחשוב יותר צלול?!?! אז מה את עושה הערב?
Mאיה. תמיד נופלת וקמה.

יפה שלי....

דיברנו והשארת אותי עם מצב רוח ירוד... אל תעוללי את זה לעצמך... את יפה מקסימה (אני יכולה שעות להמשיך) את חייבת לפתור את הסיפור הזה אחת ולתמיד לפה או לפה... שום דבר לא שווה את הכאב שלך אבל אל תדאגי הבטחתי לך שבת הבאה אני אצלך אני אנער אותך טוב טוב.... אוהבת ומחכה לך לקרוע את העיר (הגברים של ת"א מתגעגעים) פוש-אפ

Mאיההההההההההההההההההההה

כמה שהתגעגעגתיייייייייייייייייי............
ואפילו דאגתי..... שמחה שחזרת, עצובה שכואב לך היי חזקה!!!!! שולחת לך סלסלה של כוכבי אושר שאי ברכה רק טוב!!!

Mאיה

New member
גחלילית מדהימה...

וואוו, אני חייבת לספר לך על משהו שקרא שם. חזרנו אני וחברותיי מבילוי במועדון..ישבנו על חוף הים, במין פאב קטן. פאב שאת שוכבת על מחצלת בחוף הים, השמים פרוסים מעלייך, מלאים בכוכבים...הרגשתי כל כך קרובה לאלוהים.. ואז משום מקום ראיתי ניצוץ...חשבתי כוכב נופל. אבל הניצוץ חזר שוב ושוב...ראיתי אותך שם, גחלילית. וחשבתי עלייך... באת לשמור עליי? מה המסר שניסית לשלוח לי? תודה על הביקור, כל כך התרגשתי לראות גחלילית יפה בסוף העולם. Mאיה. אוהבת גחליליות ואותך יותר מכל.

Mאיההההה

בוודאי שהייתי שם כדי לשמור...... אבל לא רק..... הייתי שם גם כדי להאיר את הדרך.... כדי שתוכלי לראות את מה שצריך לראות!!! שולחת לך סל כוכבי דרך מאירים רק טוב!!

ברוכה השבה.. ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

יופי שחזרת ולפעמים זה טוב שמתנפצת אשליה רק ככה מתחילים לחיות במציאות, מתפכחים. מאחלת לך אושר והמון אהבה רקדנית (לא מעיזה לנפץ ת´אשליה שלה עצמה
)

Mאיה

New member
רקדניתוש...

אכן, טוב שמתנפצת האשליה.. אבל עוד יותר טוב אם זו לא הייתה אשליה.. אוףףףף אני חייבת לנחות על הקרקע..עם הרגליים. יהיה טוב(?!?!?) אל תנפצי את האשליה שלך, תהני ממנה כל עוד ניתן... אם היא אשליה, היא ממילא תתנפץ יותר מאוחר, אז תהני ממנה כל עוד ניתן...אולי עוד תגלי שזו לא אשליה?..הלוואי! גם מאחלת לך המון אושר ואהבה, Mאיה. רקדנית בפני עצמה!

לרקדניות האהובות עלי..... ../images/Emo79.gif

המשכנה לחלום והמשכנה לקוות..... יש שם בדרך הארוכה הזו גם הרבה דברים טובים... רק צריך זמן, סבלנות ואמונה!!!! לוקחת שני צעדים קדימה, גלגול אחורה והופפפפ קפיצה באוויר
אמממממ אוהבת לרקוד... רק טוב!!!

למעלה