חזרתיD:

חזרתיD:

היה שולטטט!!!!! אז האמת היא שחזרתי אתמול.... אבל מתתי מעייפות כי לא ישנתי כל הלילה(נרדמתי באור קולי של גבעת התחמושת:|) אז קבלו סיכום
יום שלישי אחרי שהגעתי לבית ספר חיכינו איזה שעה עד שנסענו לירושלים... כל הכיתה... והיה לנו אוטובוס משלנוD: אז נסענו(ורוקנתי את הסוללה של האמפי) שמענו מוזיקה שרנו... וצחקנו
עד שהגענו לסטף... הלכנו אותו... אכלנו בו צהריים... ומשם להר הרצל ויד ושם.... בשלבים האלו גיליתי שבעצם לא בדיוק צילמתי כי לא לחצתי מספיק זמן על הכפתור שמצלם
הגענו להר הרצל... וראינו את הקברים של האנשים שתרמו למדינה(כולל רבין הקדוש המעונה) ומשם ליד ושם... אחרי איזה שעה נסענו לארמון הנציב... ומשם לאכסנייה.... באכסנייה לקחה איזה שעה עד שכולם התקלחו(ולי לא נשארו מים חמים
) אכנלו ארוחת ערב "חמה"(עאלק חמה.... אפילו השניצלים היו קרים וקשים) ואחר כך לטיילת על החומות... אני וידיד שלי(חן
) הרגשנו שאנחנו הולכים למות( וליפול על החומות והתחלנו להגיד דברים שמצילים ממזל רע... "מלח מים וודקה"(זה עובד
) ואחטן זחטן
היינו אמורים ללכת לישון ב11 אבל לא ישנו... במקום זה ישנו בגבעת התחמושת
והמורות כעסו עלינו
יום רביעי לא ישנו כל הלילה והבנים שרצו במסדרונות ודפקו על דלתות העירו את המורות... אנחנו ננעלנו מחוץ לחדר שלנו ושהמורות באו כולם התחבאו ורק אותנו לא הכניסו...אז המורה שלי מצאה אותי,עוד 2 ילדות שהיו איתי בחדר ועוד ענק מהכיתה שלי(מטר 70 +) בחוץ כי הוא ניסה לעזור לנו... ואז הן צרחו עלינו... ועליו... עד שהן אמרו לחדרים אחרים להכניס אותנו... בבוקר הלכנו בשכונות שאננים או משהו כזה וראינו את התחנה של מונטיפיורי... הכלנו משם עד לעיר העתיקה... ראינו את הקרדו הרומי ואת החומות שהיינו עליהן והגענו לכתל...בדיוק היתה שם תפילה והבנים הצטרפו אליה... ורקדו עם הרב שם הורה
) משם נסענו לגבעת התחמושת,ראינו את המוזיאון,נכנסנו לתעלות ואכלו שם ברביקיו לצהריים... משם נסענו לחיפה... ושהגעתי הביתה התמוטטתי על הספה... -סוף

chen010189

New member
חחח כן הייתי שם גם

רק אני עדיין לא מבינה למה לוקחים אותנו רק לחומות את בן דוד שלי לקחו לישראל הקטנה!!! והיו שם גם הסומואים האלה שבאו לארץ והצטלמו איתו לחדשות ולעיתון. טוב שלא נמרחו עליו אבל חפיף...

chen010189

New member
נעם הוא ענה לי!!!

אדם
חחחחחח כבר 8 חודשים הקליפ לשיר שלו בעריכה אה והוא אמר תודה רק לא הבנתי אם הוא התכוון למחמאות שאת נתת או לזה שהתעניינתי בקליפ ובלימודים שלו בניסן

DoRiNuS sMiNiA

New member
יש דבר כזה דיסקלקולית!O:

היום המורה שלי פלטה את זה וישר חשבתי עלייך. דיסקלקולית זה כמו דיסלקציה,רק במטמתיקה וחשבון. או בשמו השני-דורין

למעלה