חזרתי...

חזרתי...

חזרתי לשישי שבת חבר´ה חסרה לי מאוד המוזיקה המיזרחית

עפייה מאמי- התגייסת עם אחיין שלי ../images/Emo24.gif

אתה יודע מאמי? הוא גם כן התגייס ביום ראשון וכתתבי לך מיד שאתה והוא מיתייסים ביחד אבל כבר לא היית כאן - למה הוא לא יצא לשבת ? חילקו או תכם לשניי בסיסי ירונות? איך ה טירונות מאמי? ספר לי קצת? אני כבר משוחררת 4 וחצי שנים אוהבת להיזכר בצבא שהיה לי כל כך טוב שם מקווה שהפעם תענה לי עפייה(גשם טיפטף משבר חולף שבור אני עם המדים...) ><<<<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>> אלין

כפרא...

כפרא הכל טוב בצבא אני בבט"ר ניצנים הכל טוב שם הבן דוד שלך לא שוחרר כי השאירו שם כיתת קוננות לשמירה על ישובים השיר הריאשון שחשבתי עליו בצבא היה גשם טיפטף את יכולה ליצור איתי קשר בICQ

איציק....

מה קורה אחי?? ואללה כבר אתה כאן לשישי שבת אז רואים שזה 02 ... בקיצור אחי תרגיש טוב ... ותהנה מהצבא כי יש הרבה מאוד רגעים בצבא שנהנים בהם... *****רותם*****

עפייה נשמה חייל יקר שלנו-כנס ../images/Emo141.gif

אין לי סי קיו אולי יש לך מסינג´ר???????. אם לא כתוב לי לאי מייל שלי [email protected] אני ממש צריכה לדבר איתך נשמה זה קצת דחוף לי . בבקשה תיצור איתי קשר נשמה אם לא אז תתן לי אי מייל משהו אני חייבת לדבר איתך משהו בבקשההההההההההההההה- יא אתה חייל איך עליך המדים נשמה אתה על ב´? יוצא לבית על א´ איזה ימים יפים אלוהים.... אהבתי להיות חיילת עפיה אם אתה מוריד עכשיו מסינג´ר אני עומדת בשבילך למסדר ניקיון ותוסיף אותי לפי הכתובת של הכרטיס שלי יש לי שם כתובת של מסינג´ר בבקשה מיתחננת תתחבר א לי עפייה נשמה אני חייבת לדבר איתך בקשר למשהו ממתינה בקוצר רוח >>>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין

למעלה