חזרתי.. היי חזרתי היה קשה , קשה מאד לא יודעת כמה זמן יהיה לי להכנס לפה בזמן הקרוב.. אבל אשתדל..
Y yelly New member 11/4/02 #1 חזרתי.. היי חזרתי היה קשה , קשה מאד לא יודעת כמה זמן יהיה לי להכנס לפה בזמן הקרוב.. אבל אשתדל..
S shonshon5 New member 11/4/02 #2 ../images/Emo24.gif שנאמר: Home - Sweet Home ההודעה הקצרה שלך משום מה משדרת תשישות, עייפות ותחושת כבדות.. אז תרשמי לעצמך: אנחנו פה, בשבילך, תמיד! יאללה, ביי!
../images/Emo24.gif שנאמר: Home - Sweet Home ההודעה הקצרה שלך משום מה משדרת תשישות, עייפות ותחושת כבדות.. אז תרשמי לעצמך: אנחנו פה, בשבילך, תמיד! יאללה, ביי!
ל ליטן א New member 11/4/02 #3 תמיד? ובעוד 50-60 שנה, אתה תהיה פה בשבילה? אבל בכל השאר, מסכים.. יעלי, אנחנו פה, בשבילך, (כמעט) תמיד..
תמיד? ובעוד 50-60 שנה, אתה תהיה פה בשבילה? אבל בכל השאר, מסכים.. יעלי, אנחנו פה, בשבילך, (כמעט) תמיד..
D Druyanizem New member 11/4/02 #4 אני בן אלמוות אז אני יהייה פה בשבילך תמיד! |חיוך של בן אדם שמרוצה מעצמו|
Y yelly New member 12/4/02 #5 ../images/Emo13.gif תודה, אני בהחלט עייפה ותשושה אבל ההודעה הייתה גם קצרה משום שהיא נכתבה מבית ספר באמצע שיעור מחשבים..
../images/Emo13.gif תודה, אני בהחלט עייפה ותשושה אבל ההודעה הייתה גם קצרה משום שהיא נכתבה מבית ספר באמצע שיעור מחשבים..