חזרתי

חזרתי

אחרי שנה של ניקוי ראש, ראיתי עכשיו הודעות שלי מלפני שנה, ואני פתאום מבינה למה היה קשה להבין למה אני מתכוונת, בעיקר כי לא ציינתי יותר מדי פרטים על הדברים שבאמת הפריעו לי, בשביל לכבד את האדם האנונימי שלימד אותי נהיגה. אז הטראומה שהייתה לי ממורה הנהיגה בשנה שעבר מתפוגגת, והחלטתי ללמוד שוב נהיגה, התאוריה שעשיתי עדין בתוקף (כמעט לעוד שנה מעכשיו). ואני מקוה שהדף החדש אני פותחת עם לימודי הנהיגה ימשיך להיות גם בפורום. אם למדתי משהו מההודעות שלי, הוא להעלות את כל הדברים על ההודעה, על מנת להסביר בדיוק למה אני מתכוונת (בקיצור, מדובר על מורה נהיגה לא סימפטי שלמדתי אצלו, רק שראיתי שדאגתי לא לציין את כל הפרטים הבעייתיים שהיו בשיעור, על מנת לשמור על כבודו, למרות שהוא היה ונשאר אנונימי). אני צריכה חיזוקים בשביל להתחיל מחדש, כי מה שמפחיד אותי היא לא הנהיגה אלא המורה שאמצא. איך חזרתי אליכם? הודעת המנהל מופיעה בעמוד הראשי של תפוז. רק שאני כבר לא מזהה בפרום איש מלבדו עכשיו . . .

100vardit

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

מקווה שתמצאי מורה טוב,ושתצליחי כמובן.

איי נעלבתי.. ככה לשכוח אותי..../images/Emo3.gif

סתם.. בקשר למורה- אני באמת מצטער לשמוע על מה שעברת.. אבל את לא צריכה לפחד מהמורה שתמצאי.. פשוט תנסי להיות יותר זהירה בבחירה מחדש.. תבררי עליו קצת אם את יכולה.. ואני לא חושב שההסתברות שתיפלי על 2 מורים דפוקים גבוהה במיוחד.. וגם אם כן- תמיד תוכלי לעבור שוב מורה- והפעם בלי להתבלבל יותר מדי.. בכל מקרה בהצלחה

../images/Emo52.gif

כבר כתבתי, ועוד פה בפורום, שאני בטוחה שסניליות מתחילה מגיל 30
, והנה ההוכחה לכך. תודה על העידוד יקירי, אני באמת זקוקה לו.

M o l

New member
מה עם המנהל השני../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif.

בהצלחה

למעלה