חזרתי!

Liad B

New member
חזרתי!

טוב אחרי שבועיים של העדרות בגלל שלא היה לי אינטרנט אני סופסוף מעלה לכם את החידות שהבטחתי.. הקומיקס יבוא בהמשך כי הוא עדיין לא גמור. Like yin and yang they complete each other, The one is foe, the other is lover. One can not exist without the other's survival, The only solution will be a battle. The things that he had done they could undo, Their existence makes you wonder what happened to prue. One reveals, another one hides, No one can cut the Halliwell family ties. In the magical world you can't know in whom to trust, Everyone has got a motive: power, respect or lust. To evils share the same desire, While a charmed one started throwing fire. בהצלחה! מקווה שהן לא יהיו קשות כמו הקודמות

flying eagle

New member
אמממ

החידה השנייה צריכה להיות 6.03, עם המנקים שאיפה לעזאזל הם היו כדי למנוע את המוות של פרו והכול... החידה הראשונה עומדת לי על קצה הלשון, והשלישית זה נראה לי מהתקופה שפיבי הייתה בהריון...

Liad B

New member
אז ככה,

בקשר לשנייה את צודקת, בקשר לראשונה, אני מחכה P: ובקשר לשלישית, אין רמזים.

flying eagle

New member
יאי לי!

אז אם צדקתי כבר בחידה אחת, אני אשאיר לאחרים לפתור ורק אנסה לפתור בראש ואראה אם צדקתי.. (נכון שאני נחמדה?
)

o r t a l i t

New member
הממ

השניה ממש פשוטה [וענו לפניי חח].. הראשונה זה battle of the sexes - מבחינת פרק זה 8.08 לדעתי... השלישית בכלל לא הבנתי אבל הממ נראלי שענו לפנייP:

flying eagle

New member
גם לי יש חידה

He wants to stop history from repeating itself An old secret love she finds on the shelf To slay this evil they must let go of their memories The apple doesn't fall far from the tree of miseries יצא קצת בעייתי המשקל... מקווה שלא קל מידי

lity

New member
../images/Emo178.gifיכול להיות שכן...

זה אומר שזאת חידה עד כדי כך טובה..

Liad B

New member
האמת שאין לי מושג..

השורה הראשונה דיי מסגירה שזה כריס.. אבל מעבר לזה אין לי שום מושג..

flying eagle

New member
זה דווקא לא כריס (+רמז)

It isn't in the book, but it's a great part of their history To vanquish this one they'll have to relive their most painful memory Three sisters stand in a camp, with dangerous lake and cool breeze The witch at the end of the dock is not gonna be the one with the power to freeze (ואחת השורות פה מצוטטת מתוך הפרק) עכשיו זה צריך להיות יותר קל...

CharmedRulez

New member
פרק 208. פרו שצריכה להרוג את שד

המים וכו'.... דווקא הבנתי את זה מהשתי שורות הראשונות.

flying eagle

New member
../images/Emo45.gifהידד!../images/Emo45.gif

ובא לי לנתח לכם את החידה שתבינ ואיך זה מתקשר: He wants to stop history from repeating itself - מדבר על סם שלא רוצה שיקרה לאחיות מה שקרה לאמן An old secret love she finds on the shelf - פייפר מגלה על האהבה של סם ואמא שלה כשהיא מוצאת מכתבי אהבה על המדף בצריף של סם. To slay this evil they must let go of their memories - די מובן לדעתי.. The apple doesn't fall far from the tree of miseries - פייפ וליאו שהם כמו פאטי וסם. It isn't in the book, but it's a great part of their history - השד לא היה בספר, אב להוא חלק מההיסטוריה שלהן כי הוא הרג את אמן To vanquish this one they'll have to relive their most painful memory - פיבי למשל צריכה לראות בחיזיון איך אמא שלה מתה כדי לדעת מה הייתה התוכנית שלה להרוג את השד. Three sisters stand in a camp, with dangerous lake and cool breeze - המחנה שליד האגם שבו היה השד. והבריזה זה סתם בשביל החרוז The witch at the end of the dock is not gonna be the one with the power to freeze - ציטוט מתוך הפרק, שפיבי אומרת.

Liad B

New member
אממ אני אשמח אם מישהו בכלל יטרח

לקרוא את החידות ואולי לנסות לפתור אותם.. זה גם לא נותן מוטיבציה להמשיך לעשות את הקומיקס.. אין לי יותר מידי זמן ואני לא ממש שמח להשקיע אותו ולראות שזה לא מזיז לאף אחד...

CharmedRulez

New member
לגבי החידה השלישית -

זה 4.20 או 4.19 לא? ב4.19 פיבי בדיוק התחילה לירות אש מהידיים וב4.20 דיין התחיל להרים פקפוקים בקול והכל בעולם התחתון... אז זה נראה לי דיי מתאים. שלא ידעו כבר במי לבטוח והכל. גם 418 מתאים...

למעלה