חזרתי

snir 932

New member
חזרתי

לילה טוב כולם מקווה שהכל טוב אצלכם כמו שאצלי ממש הצליח להשתפר משנכנסתי לפורום הזה
חזרתי היום מהצבא אומנם רק שלושה ימים הייתי שם אבל הספקתי לתפוס מחבל מתאבד(זה הפרט השולי) והכי חשוב היכרתי מישהי כל כך מתוקה(הפרט המרכזי) רק שאני קצת חושש להתחיל את הכל בגלל שאני מתקשה לרוץ לאט ומנסה לעשות הכל מהר ואני כל הזמן מנסה לעצור את עצמי ולא למהר. מהשניה אחרי שהיא נתנה לי ת'מספר טל' שלה כולי התחלתי להתבלבל ובבטן שלי בדוק פרפרים התחילו להתעופף. יש לי חשק כל כך גדול לכתוב לה מלא דברים יפים ואפילו להביא לה את הירח והכוכבים אבל אני חושב שאני ממהר ואני קצת חושש מזה כי אני לא רוצה שהיא תרגיש לחוצה ובסופו של דבר תברח לי כאילו כלום לא היה. חברה ממה שקראתם פה אם תוכלו להבין אותי ולעזור לי אני ממש ממש ממש אשמח לקבל ממכם עצות ולכל מי שחושב שאני דפוק(בטוח יש כאלה) אז אל תחשבו פשוט תגידו לי את זה כי זה באמת מה שאני: לה לה לה לה טרי לי לי לי איזה כיף לי, טרי לי לי אני משוגע ורוצה אותה איתי. אז חברה נדבר כבר מחר כי אני ממש עייף אחרי 72 שעות(שלושה ימים) של כולה 5 שעות שינה בכל השלושה ימים אני מניח שתבינו את השטויות שאני כותב פה, האמת שאני די נהנה מיזה להיות "צעיר לנצח..." יאללה לילה טוב כולם מחכה לעצות
שניר

tutit1005

New member
שניר ברוך שובך

וכמובן בוקר טוב .. לדעתי הקטע עם הבחורה וההתלהבות הפרפרים בבטן וכ"ו זה סבבה וטוב אבל מהר מידי ...אם היא רק הכירה אותך ורק נתנה טלפון זה לא אומר שאתה צריך לרוץ אליה עם זרי פרחים איזי איזי חכה ..תכיר אותה טוב ..תצא איתה תראה מה הרגשות שלה כלפיך ואז....תתחיל לטפטףףףףףף שירים ממורים והלל..!!!!!! ואחר כך שאתה יודע שהקשר אמיתי ויציב..תתחיל לקטוף את הירח והכוכבים.. שניר ... כשמראים לבחורה התלהבות יתר..יש בחורות שזה מחמיא להן ויש אחרות שיברחו .. כך שבאמת צריך להכיר טוב את הבחורה כדי לדעת כיצד להמשיך.. המון הצלחה...בתחום זה ובחיים בכלל. תותית

בוקר טובבבבבב חומד../images/Emo24.gif

אני שמחה שמחה שמחה!!!!!!!!! שמחה שאתה כאן, שמחה שאתה כבר לא חושב שאתה מחוק, שמחה שהכרת מישהי, ותזרום זה העניין בכל קשר.. תהיה אתה אל תנסה להציג מי שזה לא אתה. בא לך לשיר לכתוב? תעשה את זה...רק לא בהגזמה.

ברוך שובך שניר../images/Emo24.gif

שמחה לקרוא אותך קוראים את האושר שלך מבין השורות וזה עושה טוב. אני מציעה לך ללכת צעד צעד, אין לך לאן למהר, כי רק עכשיו קיבלת את המס' שלה, בנות לא אוהבות שלוחצים אותן
שיהיה לך המון בהצלחה

Calabasa

New member
היי ברוך שובך

שמחים שחזרת בשלום. חיכינו לך. אני שמחה מאד על ההכרות החדשה. אז תקשיב טוב יקר שלי. תן לזה לזרום לאט לאט. בשלב ראשון אל תכתוב לה שום שיר, שלא תחשוב באמת על מי נפלתי, חיים נחמן ביאליק. אם אתה רואה שזה רציני כתוב לה שיר אחד חמוד. וגם לא בקצב רצחני. תראה את התגובה שלה, אולי היא תגיד לך יופי כתוב לי עוד שיר אהבתי אז תתיחס בהתאם. אני מאחלת לך המון הצלחה, תמיד תחייך, לא להתייאש, החיים יפים, ומלאיי הפתעות. ביי יום נעים ונשמח לשמוע איך התקדמו העיניינים.

למעלה