חזרתי
לילה טוב כולם מקווה שהכל טוב אצלכם כמו שאצלי ממש הצליח להשתפר משנכנסתי לפורום הזה
חזרתי היום מהצבא אומנם רק שלושה ימים הייתי שם אבל הספקתי לתפוס מחבל מתאבד(זה הפרט השולי) והכי חשוב היכרתי מישהי כל כך מתוקה(הפרט המרכזי) רק שאני קצת חושש להתחיל את הכל בגלל שאני מתקשה לרוץ לאט ומנסה לעשות הכל מהר ואני כל הזמן מנסה לעצור את עצמי ולא למהר. מהשניה אחרי שהיא נתנה לי ת'מספר טל' שלה כולי התחלתי להתבלבל ובבטן שלי בדוק פרפרים התחילו להתעופף. יש לי חשק כל כך גדול לכתוב לה מלא דברים יפים ואפילו להביא לה את הירח והכוכבים אבל אני חושב שאני ממהר ואני קצת חושש מזה כי אני לא רוצה שהיא תרגיש לחוצה ובסופו של דבר תברח לי כאילו כלום לא היה. חברה ממה שקראתם פה אם תוכלו להבין אותי ולעזור לי אני ממש ממש ממש אשמח לקבל ממכם עצות ולכל מי שחושב שאני דפוק(בטוח יש כאלה) אז אל תחשבו פשוט תגידו לי את זה כי זה באמת מה שאני: לה לה לה לה טרי לי לי לי איזה כיף לי, טרי לי לי אני משוגע ורוצה אותה איתי. אז חברה נדבר כבר מחר כי אני ממש עייף אחרי 72 שעות(שלושה ימים) של כולה 5 שעות שינה בכל השלושה ימים אני מניח שתבינו את השטויות שאני כותב פה, האמת שאני די נהנה מיזה להיות "צעיר לנצח..." יאללה לילה טוב כולם מחכה לעצות
שניר
לילה טוב כולם מקווה שהכל טוב אצלכם כמו שאצלי ממש הצליח להשתפר משנכנסתי לפורום הזה