ני אישית לא נראה לי שאני יוכל בכלל
בזמן הקרוב להגיע - כאילו...זה תלוי במספר גורמים: 1. האם אני עדיין יעבוד איפה שאני עובד עכשיו - שזה שיווק ישיר מבית לבית של מוצרים לימודיים... - וואו נתתי לזה להישמע כמו משהו טוב - בתכל´ס מה שקורה זה שאני עובר מבית לבית, נכנס לחלק, ואחר כך מעיפים אותי החוצה..וחוזר חלילה... - אחלה עבודה,,,באמת....יש הרבה קטעים בעבודה הזו....כל מיניי אנשים שונים, מגוונים וחלקם מוזרים...וחוץ מזה נחמד לראות כל מיני בתים של אנשים איך שהם נראים - ופה ושם גם נותנים לי לאכול...איזה אחד אפילו הציע לי וויסקי כשדיברתי עם אשתו בקשר למוצרים... איזה אחד פותח לי ת´דלת, לבוש בתחתונים בלבד - וכשעיניי ריצדו לתוך הבית - ראיתי מאחוריו שיש שם את חברה שלו\אישתו על הספה - בבגדי סאדו כאלו עם שוט... - ואז גם הבנתי מה היו הסימנים האדומים האלו עליו..
ויש לי עוד כמה סיפורים אבל אין לי חשק לרשום אותם כבר.. anyway
אם אני עוד יעבוד בעבודה הזו (כי אני לא הכי מת עלייה כרגע...אבל נראה כבר - אני יחליט אחריי שבוע אם לפרוש (ואז ממילא יהיה לי עוד קצת כסף - בחישוב לשבוע ייצא לי בסיס של 135 שקל ליום כפול 5 - 675 שקל + עמלות של מכירות - אני יכול להגיע ככה ל-900) ואם אני כן ימשיך לעבוד (וקשה לי להאמין שאני יירצה להמשיך אחריי חודש) ויודעים מה - בעצם אני יכול להפסיד יום עבודה אחד - ככה לצאת עם איזה תרוץ כבר לבוס שלי... - אבל אז הבעיה היא שאין לי כל כך כסף כי אני גם צריך להגיע לתחרות של יעל - שזה רכבות ואוטובוסים ואוכל בדרך... ואני גם צריך לקנות פלאפון בשביל העבודה עכשיו - קיצר - אין לי כסף להכל אני מרושש כל הכסף שלי נמצא על איזה מניה - ואני לא מתכוון למכור אותה עכשיו קיצר - נצטרך לחכות שיהיה לי כסף להגיע גם למפגש פורום מלשות שאני תפרן כרגע... אני יום ראשון מתכוון ללכת למנהל של הום סנטר בבאר-שבע, שאני והוא מתאמנים באותו חדר כושר, - ולשאול אותו אם בא לו שאני יהיה לו לסגן מנהל כזה - פשוט כמישהו שיעזור לו לנהל ת´מקום - להוריד מעליו חלק מהעומס וזה.. - נראה אם הוא יהיה מעוניין תפקיד ניהולי תפור עליי - ולא רק בגלל שאני אוהב את זה - אלא כי יש לי גם כישורים גבוהים בקטע הזה של אינטרקצייה עם אנשים וכל זה....(להתקשר לספקים ולנהל ת´מלאי זה כל אחד יכול - אבל לא כל אחד יכול להתעסק עם אנשים - ובזה אני טוב) דרך אגב - ת´עבודה הנוכחית שלי השגתי בכך שקראתי לבעל העסק בכף היד - ועשיתי עליו רושם טוב - והוא קיבל אותי (לא שזה כזה ביג דיל...אבל בכל זאת - מתוך 54 אנשים שפנו אליו) קיצר - אני צריך כסף
מישהו רוצה לתת לי ?