חזרתי

חזרתי

חברים יקרים ואהובים, חזרתי לפני יומיים או שלושה. לא יודעת במדויק כי התבלבל לי חשבון הימים. אני מבלה את זמני בשינה על ספות חדשות בבתים של חברים, שתיית צ'אי (כלומר קפוצינו כפול), בהיה בטלויזיה מידי פעם, קריאת ספרים, נסיעות באוטובוסים ובמוניות, השתאות מהנוף החדש של ארץ ישראל, מהניקיון ברחובות, מהלחם הטרי, מהגבינה הלבנה ומהאופציה לשלוח מיילים בלי לחפש קפה אינטרנט. אין לי בית כידוע ורק המחשבה על לחפש דירה ולהעביר את עצמי ואת חפצי לשם מעייפת אותי... אני מניחה שזה עדיין מוקדם מידי. ובכלל לא כל כך ברור לי למה אני צריכה בית ומה רע בתרמיל אחד. יש לי כביסה לעשות ואני מתעצלת למרות שאני מודעת לאופציה החשמלית והמענגת שנקראת מכונת כביסה. אין לי מושג איפה הפלאפון שלי ואם הוא עובד או לא, ומי נגד מי ולמה לעזאזל אני קמה בבוקר ואוכלת מייד חומוס עם שמן זית מתובל ופיתות. נסיעה מירושליים לתל אביב נראית בעיני כמו נסיעה קצרה מאוד וכמעט כל יום אני נוסעת מירושליים לתל אביב. לא שיש לי משהו מוגדר לחפש בתל אביב או בירושלים אבל יש מזגן באוטובוס והוא לא קופץ. אני שרוייה באופטימיות זהירה עד מתונה ואני משערת שאנשים מבחוץ מניחים שאני על פרוזאק. אני לובשת את אותם בגדים כבר כמה ימים ומתקשה להחליט מה ללבוש כי יש לי יותר מידי בגדים בארגזים בבית של לימור. ההחלטה הקשה יותר היא לגבי נעליים. הסבירו לי שהתחיל פה החורף אבל אני עדיין מסתובבת בקפקפי אצבע כי אני לא מצליחה להחליט אם צריך נעליים או מגפיים. אבל היום אני אאסוף את עצמי ואנעל נעליים לא משנה איזה. יש מצב שאני אמצא את עצמי מסתובבת במגפי טרקים עמידות במיים כי אולי ירד גשם... מושג הזמן גם הוא מבלבל אותי. ואני אומרת לאנשים שאבוא לבקר אותם בעוד שעה ומגיעה אחרי חמש שעות כי ככה יצא לי, לא יודעת למה, ומה זה כבר משנה אם עכשיו או עוד חמש שעות. בקיצור אני שרוייה בימי הסתגלות הזויים לגמרי, לא קשורה ממש לכלום, אבל מרגישה נפלא. סי יו סון. שולה כבר לא מסטולה

ברוכה השבה

בתור אחת שלא הרבתה לחצות את גבולות ארצנו, תמיד הבנתי את אלה שנוסעים. אף פעם לא הבנתי את אלה שחוזרים. ממש עכשיו הם מגיעים אלי, ניצוצות של הבנה.

boaZone

New member
שנטי שנטי

קחי את זה לאט, תהני מכל רגע - לעיתים לצערי, ולעיתים לא לצערי - זה עובר. אני זוכר שעברתי מהודו לבנגקוק, ובהיתי חצי בדלפק של בנק ולא הבנתי מה, עד שנפל לי האסימון - הוא היה נקי, ארבעה חודשים שלא ראיתי דלפק נקי. ובכל זאת, קסמה של הודו לא ממש ניתן להגדרה מדויקת, והמון פעמים הוא בדיוק חוסר הקסם של מקומות אחרים... ברוכה השבה.

Le Fay

New member
יופי שאת פה. סי יו סון אינדיד! אבל

קחי ת'זמן. לא בוער. גם כאן בכל זאת האוריינט.

מחממנוע

New member
ברוך שובך

מסתבר שיש לי תחושות חזקות. נו איך קוראים לזה, כמו רוח הקודש, לא פטה מורגנה, לא דה-ז`וו...

אבל זהו זה

רק קנאה, אני לא מסוגל להזיז את התחת ליותר מזה. אני גם מקנא באנדרנליסט המרחף ובאוריאל המטייל, אבל כנראה שנדונתי לחיי שולחן. העבודה משכיחה ממני את מי שאני באמת רוצה להיות. דאם אולי יום אחד אתנער מהכל ואגיע למצב בו אוכל להגיע לבנאדם חמש שעות באיחור ולא להבין למה הוא לא מתפנן לו ומחכה לי. להגיע למצב שאני לא בוהה ברמזור אדום שיתחלף כאילו חיי תלויים בו. אולי מחר, לא לא, יש לי לסגור חוזה לדירה מחר, אולי עוד יומיים לא... שבת טוב נראה

היי לך.

איזה כיף שבאת. אופניים ?
באמת שהתגעגעתי.

היי את !

ככה לצנוח כאן לפתע, בלי כול התרעה מראש ?? כך או כך, `וואלקם` ענק לבואך בשערי ארצינו הק`. כנראה שאת יודעת משהו ממש טוב על הארץ ההזויה הזו פה, אם החלטת לחזור אליה מגן העדן מקדם שבו היית ! אקיצע`ר, מתי רואים אותך אשת פלאות ?

uri80

New member
היי, ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

כמה מוזר לחזור לארץ, הא? טיילתי הרבה פחות זמן ממך ועדיין מצאתי את עצמי מזדהה עם חוויות האוטובוס שסוף סוף אינו סדו-באס אופייני (מזגן זו המצאה מדהימה) ועם סנדלי שורש באמצע הגשם (מתכון נהדר לעלוקות, יש לי אחלה תמונות שלהן כמזכרת) לוקח זמן להתאפס. לא בטוח שזה כל כך שווה

למעלה