חזרתי

halleliesh

New member
חזרתי

ואני מוכנה להתחיל לעבוד
נועם?

halleliesh

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo108.gif../images/Emo55.gif../images/Emo19.gif../images/Emo205.gifהמשך

הייתי שבוע
באיסטנבול וסביבותיה עם משפחת אשד הלנר היקרה. היה מעניין וססגוני אבל הם היו מעצבנים פי שמונה מהרגיל אז הלכתי לחנות וקניתי בשלוש לירות מחברת ריקה
לקישקושים ולקחתי אותה לארוחת הערב. ברגע שסף העיצבון עלה פתחתי בשלווה את המחברת והתחלתי לקשקש כל מיני קישקושים במטרה למצוא מקלט ולהתרכז במשהו שהוא לא הוויכוח על השטיח שאבא רוצה לקנות. תוך שניות ספורת קישקושי התחילו לקבל צורה של ניתוח, לאורך ולרוחב,של
מזכירות צעירה 2006 ושל תכניות
למזכירות הבאה... בקיצור,מה שאני מנסה לומר פה זה שאני
אוהבת
את נוער תל"ם שנותנים לי מפלט מהכל, ושיש לי כל כך הרבה
תכניות
וציפיות לשנה הקרובה שבאמת כל מה שבא לי זה להתחיל כבר. אני מקווה שנהנתם עד כה מהחופש של אחרי חווי"ה,
ברוכים השבים והנוסעים למיניהם אני מתגעגעת כל כך
הלל

בובה

אהבתי אלייך אינסופית! מעריץ מס' 1! גם אני חזרתי היום לפורום, עשיתי כל מיני ואז נעלם שוב לאיזה שבוע נחמד, צבא וזה... מאחל חיוכים רבים, אהבה רבה בית ישראל עמך אהבת, שוקולד, ואם עוד לא חזרת לאכול חלבי אז שתוכלי לאכול חלבי במהרה בימינו ד"ש ליותם ולאבא ואמא ושרמן ולכל מי שתפגשי לפניי

tapuzy101

New member
חזרתי גם אני!(אמנם לקח לי קצת זמן)

אני (נועם) רותם לי דנה תמר ונועה גיבסון היינו בטיול ארוך ליהל אי שם בדרום היה ממש כיף בעיקר הודות לארוח המופלא שקיבלנו במצד המקומיים (ובעיקר תודה ע-נ-ק-י-ת לגיא ולאלבינה שבתוך לחץ אדיר הצליחו לארגן לנו ביקור נהדר) אז אחרי ששכחנו את הפניה ליהל הגענו בטעות לאילת הלכנו לאיבוד חזרנו ליהל ב12 אחרי יומיים יצאנו משם ב10 לכיוון ירושלים ואז לילה לבן בבית של נועה והתאומות ומשם אוטובוס הביתה ב6 ו 40 אני כאן! מלא מוטיבציה מלא מרץ ומוכן לעבודה

למעלה