חזרתי..

מורמי

New member
אל דאגה

הוא ירצה למוע מהילדים את מה שהוא עבר כך שהוא יגונן עליהם ויאהב אותם את לא צריכה לחשוש בקטע הזה לבי הפתיחות של הגברים לעולם זה גם בטבע כך האריה הוא זה ששומר על הטריטוריה וממעט בחברה.

alfiekeren

New member
מהפה שלך לאוזניים של ההוא למעלה..

כנראה שאתה מדבר מתוך ניסיון. אני רואה אותו עם ילדים. הוא אוהב אותם והם אותו. אני פשוט צריכה להיות יותר רגועה... אבל זה טוב לשמוע את זה מהצד השני. תודה

cielo

New member
ילדים ....

דבר ראשון את ממש לא פחדנית, אם הגעת עד לאן שהגעת, לקחת סיכונים ואת ממשיכה איתם הלאה, זה אומר שיש לך אומץ והרבה. הפחדים שאת חווה הם פחדים טבעיים למדי, אז בבקשה, את מוזמנת לתת קצת קרדיט לעצמך ! ממני כבר קיבלת ... אני תמיד מנסה להתסתכל על נושא הילדים בצורה אחרת, למרות שגם אני מפחדת מהנושא. אני רואה אותו בתור ילד שסבל הרבה, בעיקר בגלל האבא הבהמה שלו ! ואני כ"כ מקווה שהוא לא ייתן לילדים שלו להגיע למצב הזה. בקשר לילדים - הוא תמיד אומר לי, אם היה לנו כסף - "היינו עכשיו מביאים ילדים, אבל אני לא יכול לעשות את זה לילד שלי, ולתת לו לחיות במחסור כמו שאני עברתי", לפעמים זה מלחיץ אותו שאף פעם לא יהיה מספיק, ושהוא לא יסכים שנביא ילדים ... ואני צוחקת ואומרת לו, שאני אעיף אותו אם הוא לא ייתן לי להיות אמא צעירה וחמודה. החלטתי לסמוך עליו בנושא. אל תרחמי עליו נשמה, אמרתי לך, אסור לרחם על אנשים, תרחמי בלב בשקט, שהוא לא ידע, ואל תנסי לתקן דברים שלא עשית, זהו מאבק שאת תפסידי בו. תאהבי אותו, מה שאת כבר עושה, האופטימיות שלך, היציבות שתבוא יום אחד, והזוגיות בינכם - היא שתהפוך אותו לאופטימי. לצערנו, צלקות אי אפשר למחוק, אפשר לנסות ליפות אותם .... זהו, אני רואה ששלחת מייל, כדי שלא נהרוס את הפורום, נשתמש בו רק לדברים אינטימיים, יום כתום נשמתי, וסוף שבוע מדהים, אני מקווה שאני לא משגעת אותך יותר מידי, תבטיחי לי שתכתבי רק שיש לך זמן, אני לא רוצה להפריע לעבודתך, נשיקות, שלי

alfiekeren

New member
שלי, יש לנו חיים כפולים עכשיו ..:)

אלפי אומר את אותו הדבר. הוא רוצה שישהיה לילדים שלנו הכל. הוא רוצה להיות לילדים שלנו כל מה שלא היה לו. די השתלטנו פה על הפורום. לכן את האי מייל באמת נשאיר לדברים אישיים.. כמו שאמרתי לך אני חייבת לעוף עכשיו. אני כל כך שונאת לעשות את הערכות האלה.. תאחלו לי בהצלחה אוהבת קרן.

למעלה