חזרתי...

orel4400

New member
חזרתי...

טוב לא רשמתי את זה אבל ביומיים האלה... הייתי בערד-חוות הנוקדים! מין מאהל בדואי כזה... היה ממש ממש כיף!! היום היינו בנחל דוד והיה מזל אוויר ממש מעולה... אז סוף סוף חזרתי ומאוד התגעגעתי... המחשב היה מאוד חסר לי... אז... אם יש משהו לעדכן אותי אני פה!

עדידה16

New member
ברוכה השבה../images/Emo9.gif

שמחה שנהנית

orel4400

New member
נחשו איזה ארטיק אכלתי היום?!

ארטיק של השמיניה... אכלתי את מיכאל... יאמיייי חחחחח.... יש על המעטפה תמונה של מישהו אחד... מסכן המוכר שגעתי אותו עד שהביא לי ארטיק עם תמונה של מיכאל. טוב סתם ארטיק פשוט... רולר(שוקלד עם וניל) ובפנים מדבקה קטנה של השמיניה.

../images/Emo6.gif זה קרה גם לי..../images/Emo6.gif

שיגעתי מוכרת אחת,ביקשתי שתביא עם לי תמונה של ידידיה.. והיא אמרה לי שזה לא משנה שכולם אותו טעם.. אז התחלתי להמציא לה דברים שכל ארטיק בשבמינייה הוא שונה, ושזה הולך לפי הדמיות מי שדמות רעה אז הטעם פחות מתוק ומי שזה דמות טובה אז הארטיק יותר מתוק
והיא האמינה ליי..![שזה היה הכי מצחיקקXD] אבל בסוף יצא לי מדבקה קטנה כזאת של איה ואדם..

shminia com

New member
היית בערד???!???

מי שהיה במפגש מבין למה אני בהלם... מקווה שנהנת

chen010189

New member
אני חייבת להודות

שגם כשאני חוזרת הבייתה אחרי כמה ימים מחוץ לבית אמא שלי מסתפקת ב2 ם' אחרי ה"וולקם".

j u l i a 1 3

New member
ברוכה השבה! וכן יש חדש!

יש תמונה של מיכאל עם שיער קצר!!! את חייבת לראות את זה! הוא חמודדדדד. למרות שרואים ממש קצת ורק מאוחר הוא עדיין חמודדדד. באמת שאלתי את עצמי לאן נעלמת ולמה את לא מגיבה לתמונה הזאת.

למעלה