חזרתי...!

Liquid Tension

New member
חזרתי...!

מצטער שלא כתבתי בזמן האחרון נדפק לי השפה העברית בוינדוס ועכשיו אני צריך לכתוב עם המקלדת של הפורום
ועכשיו לשאלה....מישהו מכיר את הדגם של איבאנז roadstar ii rs525? מאוד חשוב לי לדעת! אם אתם מכירים תכתבו לי מה אתם יודעים עליו...תודה! Liquid Tension

wiz

New member
וולקם בק....

בקשר לאיבנז - אני חושב שזה דגם שכבר לא מיוצר, ובכל מקרה הוא ישן מאוד. אני אישית לא אוהב כ"כ את הסדרה (ובאופן כללי לא את הישנות של איבנז), אבל יכול להיות שזה סתם אני. יש דגמי קוסטום ישנים שלפי המפרט הטכני צריכים להישמע ממש טוב, פלוס העובדה שהעץ התיישן, והוא יותר יבש = צליל טוב יותר. תנסה את הגיטרה ותחליט לבד אם היא מתאימה לך. זאת כנראה העצה הכי טובה שאני יכול לתת. wiz

Liquid Tension

New member
אז ככה...

העניין הוא שכבר קניתי אותה. פשוט הייתי צריך גיטרה זולה בשביל לקחת למגמת מוזיקה בבית ספר. אז חרשתי על מלא pawn shops בלוס אנג´לס ופתאום ראיתי את האיבאנז הזאת... בדקתי אותה והיא נשמעה טוב למרות שהמגבר בחנות היה קקה. ונחש כמה היא עלתה.... 150$. בקיצור כשהגעתי הבייתה עשיתי לה שיפצור קטן והיא נשמעה טוב מדי בשביל המחיר הזה. אז גם גיליתי שהיא מיוצרת ביפן (זה אומר משהו לא...) והיא גם מש נוחה יש לה צואר מייפל שאני אוהב, 24 פרטים ואיזשהו גשר שאני לא מכיר אבל הוא גם מצוין! וזו הסיבה שאני רוצה לדעת עליה משהו אולי איזה פקאפים או משהו אחר... יש לה גם עיצוב די נחמד היא מזכירה את הדגם של סטריאני עזר לי בבקשה אני לא מש טוב באינטרנט ואני לא מצליח למצוא עליה כלום... הדגם הוא roadstar rs525 אה......וג´ו סטריאני שולט!!
Liquid Tension

למעלה