חזרתי!

FantasyCrawler

New member
חזרתי!

חזרתי לעסוק בחצלולים! אז מה שלומכם? אוקי, אז בואו נגיד דבר כזה.. שנה שעברה כשהתחלתי לעסוק בחצלולים, זילזלתי בכל העניין של היומן חלומות.. לא חשבתי שצריך אותו, ומשום מה פחדתי ממשהו :| בכל מקרה, היום התחלתי לכתוב יומן חלומות, ואני לא כ"כ זוכר חלומות :p אבל משום מה, היום בצהריים לפני שהלכתי לישון, חשבתי הרבה על חצלולים, ואז בחלום עשיתי איזה משהו ותוך כדי חשבתי על חצלולים אבל לא חשבתי שאני בחלום :X אין לי רעיון לחצלולים, כי רוב החלומות שלי הם על זומבים, רוחות וכל מיני כאלה, אז אני לא יכול בכל רגע שאני רואה זומבי לעשות בדיקת מציאות כי אין זומבים שרואים ביום יום :X מישהו יכול לתת לי רעיון? ואגב, למתקדמים ביינכם בעניין היומן חלומות.. אתם ממש זוכרים את החלום הראשון שלכם בכל לילה? ומה דעתכם, בלי יומן חלומות לרוב זוכרים חצלול בצלילות גבוהה יותר מאשר חצלול בצלילות נמוכה או חלום רגיל? תגיבו :]

silverhawk

New member
WELCOME BACK!

אם תתמיד עם יומן החלומות ותעבוד ע"פ השיטה, אנימבטיח לך כי תוך זמן קצר תתחיל לזכור חלומות. אתה צריך לתרגל את בדיקות המציאות. אם תתרגל אותן באופן קבוע, תזכור לעשות אותן גם בחלום ברגע שתחשוד כי אתה חולם. בנוגע לשאלה האחרונה, כן, ככל שהחצלול יהיה ברמה יותר גבוהה ויותר 'תרצה' לזכור אותו, כך יגברו הסיכויים שאכן תזכור אותו.

למעלה