חזרתי!!!

kramberg

New member
חזרתי!!!

שלום אנשים ועומואים כאחד, מה שלומכם? אני וסימה חזרנו משכנתנו היקרה טורקיה, עשינו חיים, קרענו את איסטנבול ונהננו מכל רגע, הלכנו לראות את ההומו המהיר בעולם בMOTOGP, בקרוב יגיעו גם תמונות (ויש גם את אלו מהמירוץ ומההתהפכות שלי עם ניר
) ההומו אכזב, לקח רק שני, נתן למלנדרי להיות ראשון, ה-250 וה-125 היו מעניינים לאללה, קליו דפק גלבה של החיים מול העיניים שלי (אני שונא לראות ק.ט.מ נופל
) וניסיתי לזרוק גרעינים שיתקעו למלאנדרי בקסדה ולא הצלחתי. היה כיף לאללה, יהיו גם תמונות... טוב לחזור! כרובי, יא מושחת, תשים את השם שלי בכתבה בפול גז. זה לא יאמן השחיתות שהולכת שם אצלכם.

כRובי

New member
ראיתי את התגובה שלך - אין מצב

שאני כתוב שם משהן עכשיו ! מקסימום "קראש זבנג"!

kramberg

New member
אפרופו רגל

בכלל ומרק רגל בפרט, איך זה לראות את האגזוזים של 45 מאחור?

כRובי

New member
לא יודע - פעם אחת עברתי על פניהם

כשהם שמרו על הפלסטיקה של האופנוע בכך שהם נשכבו בין האספלט לזנב האופנוע, ובהקפה השנייה, הם היו שקטים כשראיתי את 45 מקפצץ על הקיק...
אגב, קראשזבנגי - ברור לך שאתה רק מתרחק, אט אט (אבל בבטחה), מלזכות לקרדיט על תמונת "טרום הנפילה" שלך, כן?

t P R

New member
טוב עזוב אותך שווארמה, ../images/Emo54.gif

אתה פה עכשיו, יום שבת בבוקר!!! הומ(ו)-רייסינג... ויאללה תמונות!, סימה עוד חייבת לי מהרכיבה שלי, שלך ושל ניר...!

kramberg

New member
השווארמה שלהם

שווה לתחת, יבשה כמו הנגב. (למרות שהבשר לא רע)

45degrees

New member
כן, תורכיה של היום זה לא מה שהיה

פעם. פעם דונר קבב היה אפשרי ב 3 גדלים בלבד: קטן: 250 גרם בינוני: חצי קילו גדול: 1 קילו אפילו היתה התערבות בין החברה מי גומר את המנה הגדולה קומפלט.... היה יום קשה באותו יום

למעלה