חזרתי.

בסדר.. בסדר..אני שומעת את האדישות

שלך עד לפה. את חושבת שאני מדברת שטויות נכון? לא.. לא.. רק את האמת.. אני רוצה לשמוע.. ואני לא רוצה לקרוא מחר את דעותייך עליי, כי את לא אמורה לספר להם. שיבינו לבד. הם חכמים. הם נבונים. אפילו אוהבים אם בא להם.

אם בא להם?? אם בא להם??

מאיפה זה בא? את אמרת במילים שלך שאת גאה בעצמך. אני לא עשיתי את זה. ונכון. כתבתי אחרי שהלכת לישון. אבל זה כי רציתי שתקראי. זה לא היה בשבילם. אני לא עושה כלום בשבילם. רק בשבילך. ולא. אני לא אגרר לריב הזה! תעני לי את אם את חושבת שזה שטויות. אם אני אגיד לך לא, את תנסי להוכיח אחרת, אם אני אגיד לך כן, את תברחי לך כי הסכמתי. ואני לא אדישה. אני עייפה. את יודעת משהו? אני מרגישה את הפחד שלך. ספרי לי.. בעצם אני אתן לך ללכת, כי אני יודעת שגם את עייפה. אבל מחר תספרי לי. הדממה שלך. לילה טוב

אני לא רוצה לישון!

לא לא לא לא אני רוצה להבין דבר אחד. אבל אני לא אגיד אותו. מעדיפה לא להבין מאשר לדעת. זהו. אל תדברי איתי יותר היום. אין לי כוח. לילה טוב, הדממה שלי.

deep ocean

New member
שני אני אוהבת אותך!!

רק אני ממש הרוגה, אז אני הולכת לישון כרגע!!!!!! מחר כשתקומי, תתני לקרני השמש לחמם אותך..... תחייכי ותדעי שאוהבים אותך. ליל מנוחה :) מיכלי

deep ocean

New member
עכשיו אני הולכת :))))) חהחחה

מכירה את השיר "עוד נגיעה ודי"... אז זה הולך אצלי: "עוד הודעה ודי..לה לה לה לה "....... :)

קחי את שני איתך, טוב?

כי זה לא ייגמר בטוב. אני אומרת לך עכשיו. היא תקום מחר. והיא לא תוכל לפתוח עיניים בגלל עייפות. ואחכ היא מתלוננת שאין לה מספיק חיבוקים. שתישן קודם. הדממה

למעלה