חזרתי!!!!!

חזרתי!!!!!

אני בבית!!! איזה כיף זה לחזור הבייתה! כמו שאתם יודעים, הייתי בגדנ"ע מיום ראשון עד היום ואני קורא לזה צבא. זה טירונות לכל דבר, השבוע הזה היה שבוע טירונות. הבנתי שצבא זה דבר ממש ממש רע וקשה (האמת, ידעתי את זה גם לפני). הרבה מסדרים, מסדרי בוקר, מסדרים בלילה, באמצע היום, ימי שדאות קשים, מטווחים וכו'... ימים מרחים מאוד. היומיים הראשונים היו קשים אבל אח"כ היה קצת יותר טוב. עכשיו אני שמח לחזור.. התגעגעתי חברים! נ.ב. איתן, עברתי קודם קצת על מה שעבר על הפורום הזה בשבוע החוךף וקראתי באחת ההודעות שלך שאתה מדמיין אותי .. .. .. לא חשוב..... ועמיתוש, זה לא טיול
נ.ב.ב. אל תתבאסו מההפסד של הפועל השבוע. תהיה לנו קבוצה חזקה!!

אותך אני יודע שזה לא מעניין

כי למניוקים אין כל כך הרבה דברים שמעניינים אותם. מה לעשות?? ככה זה אצלכם המניוקים!

רגע אז אתה בעצם סותר את עצמך

מצד אחד אתה אומר בנות לא לריב אבל מצד שני אתה כותב שניכם מניוקים. אם אתה מתכוון בנות לא לריב, אתה אמור לכתוב שתיכן מניוקיות... או שפשוט עברית זה לא הצד החזק שלך חה! |יואב משתמש בשפת איתן נגדו|

AmiTutiT14

New member
אני לא בטוחה בקשר לאיתן,

אבל אני יודעת שנועם חושק במתנאור

חחח כן

אני מתכוון בסוף השבוע הזה לעשות את כל הדברים שלא יכלתי לעשות בשבוע הקודם: לישון בתנאים של בני אדם להתקלח כמו בן אדם ולאכול אוכל של בני אדם :)

AmiTutiT14

New member
ברוך השוו (יעני שווה../images/Emo3.gif)

גדנ"ע זה לא אמור להיות כמו של"ח אבל מלפני 30 שנה? כי אני זוכרת שכשאמרתי לסבא שלי שיש לי טיול של"ח הוא לא הבין מה זה, ואבא שלי הסביר לו שזה כמו גדנ"ע. בכל מקרה, גם אני חזרתי מטיול של יומיים (גיחה), וזה היה פשוט כיף אדיר, אחד הדברים הכי שווים שעשיתי בשנה האחרונה, ולמרות שביומיים וחצי האחרונים ישנתי שעתיים וחצי בדיוק:/ אה, ואני פצועה מאד:/ אבל היה שווה! לא נהנת בכלל? זה היה עם חברים שלך, איך אפשר לא להנות?!

כן אבל בלי שום קשר לחברים שלי..

השבוע הזה היה קריעת תחת! אמרתי שהיומיים האחרונים היו בסדר אבל ההתחלה הייתה ממש קשה. אפשר להגיד שהייתי מת לחזור הבייתה. וגדנ"ע זה בתנאי צבא, כעקרון פחות או יותר היינו לשבוע טירונים לכל דבר.. יש הבדל בין מה שאני הייתי לבין גיחה והבדל די גדול

גם אנחנו עשינו מורל

רק שאנחנו כל הזמן קיבלנו פקודות מהפקדים ובאחד הימים היה לנו מסדר סמלת. מי שלא עומד בזמנים עושה 20 שכיבות שמיכה למשל. זה הולך ככה: המפקדת אומרת מספר ואנחנו צועקים לה למשל: המפקדת: "1" אנחנו: "1 המפקדת" המפקדת: "2" אנחנו: 2" המפקדת" לפעמים ההפקדים היו מחכים קצת הרבה בין מספר למספר כדי להתיש אותנו.. מבחינת מוראל היה נחמד! אבל אין מה להשוות בין מדריכים של הנוער העובד לבין מפקדים בצבא. אגב המפקדים צעירים..

צעירים = בני 18, 19...

מעל זה הסמלת שקצת יותר גדולה ומעל זה המ"מ.. את המ"פ בקושי ראינו. רק בטקסים

למעלה